22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

F.Bahçe fiyat yükseltti

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke için girişimlerini sürdürüyor.


Sarı lacivertli kulüp, Fatih Tekke'nin bonservisi için 7.5 milyon Euro'yu peşin olarak isteyen Zenit St. Petersburg kulübüne bu hafta içinde 6 milyon Euroluk bir teklif yaptı. Bu teklifin ardından Rus kulübünün vereceği cevabı bekleyen Fenerbahçe yönetimi Fatih Tekke'yi bir an önce kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.


Ancak Fenerbahçe'nin Fatih için ısrarcı olduğunu gören Rus ekibi ise işi oldukça ağırdan alıyor. Zenit'in yöneticilerini işi ağırdan almalarının bir diğer sebebi ise ligde yaptıkları şampiyonluk mücadelesi. Ligde 37 puan ile 2. sırada bulunan Zenit St. Petersburg Cumartesi günü 22. hafta maçında deplasmanda Samara ekibi ile karşılaşacak.


Fenerbahçe ayrıca daha önce anlaşmaya vardığı AZ Alkmaar'ın golcüsü Danny Kovermars'ı ise beklemeye aldı. Fatih Tekke transferi gerçekleşmemesi durumunda sarı lacivertli yönetim Kovermars'ı bir kez daha gündemine alacak.

Milliyet
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 18:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?