31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

F.Bahçe söylentisine ne dedi?

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi.

Terim, Fenerbahçe'nin başına geçeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Euro 2008 hazırlıklarını Almanya'nın Marienfeld bölgesinde sürdüren A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi. Terim takımın İsviçre'ye geçişinden önce düzenlediği son basın toplantısında, Almanya kampının bekledikleri gibi faydalı geçtiğini vurguladı.

Terim, fiziksel ve zihinsel olarak tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyerek, ''İçimiz içimize sığmıyor. İnancı bir olan bir ekibimiz var. Avrupa Şampiyonası'na renk katacak bir ekip olacağımıza inanıyorum" dedi.

Terim, milli takımın hedefinin hiçbir zaman aşağılarda olmayacağını da vurguladı.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Fatih Terim, bazı basın yayın organlarında Fenerbahçe'yle anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, kimseyle anlaşmadığını söyledi ve, "Haber bültenlerinde yer alması bu haberlerin doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ben kimseyle anlaşmadım. Bana sormuş olsaydınız ben size doğrusunu söylerdim. Kim fısıldamışsa gidip ona sorun" dedi. Fatih Terim, şu anda tek düşüncelerinin şampiyona olduğunu da ifade ederken, başka konuların konuşulmasının takıma zarar verdiğini belirtti.

İngiltere'nin Newcastle United takımından Fenerbahçe'ye transfer olduğu açıklanan Emre'ye de değinen Fatih Terim, Emre transferinin gerek futbolcunun kendisi için gerek Fenerbahçe için gerekse de Türk futbolu için hayırlı olmasını diledi.
Milli takım, bu akşam Almanya'da son antrenmanını yaptıktan sonra yarın İsviçre'ye gidecek ve Euro 2008 hazırlıklarını burada sürdürecek

...
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 18:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?