22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

F.Bahçe'den Kuranyi'ye servet

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin FC Schalke 04 takımında oynayan Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için kendisine 40 milyon Avro teklif ettiğini yazdı.


Gazete, “Türkler Kuranyi'yi 40 milyon Avro'yla tavlıyorlar” başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin ilk transfer ücreti teklifinin 10 milyon Avro olduğu, bu teklifin daha sonra 15 milyon Ayro'ya çıkartıldığı, Kuranyi'nin kendisine de 40 milyon Avro teklif edildiği belirtildi.

Haberde, FC Schalke 04'ün menajeri Andras Müller'in, “Kuranyi'yi dünyanın hiçbir ücretine satmayız” şeklinde konuştuğu ifade edildi. Müller'in, daha önce yaptığı bir açıklamada da “Ben intihar etmek istemiyorum. Kevin'in etrafında yeni bir takım oluşturmak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulunduğu hatırlatıldı. Bu arada, Fenerbahçe'nin Kuranyi'ye 4 yıllık bir sözleşme için, yüzde 80'ini peşin ödemek koşuluyla 40 milyon avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Kuranyi, geçen hafta içinde yaptığı açıklamada, Zico gibi büyük bir teknik direktörün kendisini Fenerbahçe'ye almak istemesinden dolayı gurur duyduğunu, ancak Schalke'de çok rahat olduğunu, bu kulüpten ayrılmak için bir nedeni olmadığını söylemişti.

A.A.
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 19:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Servet IP: 88.253.23.xxx Tarih : 16.07.2007 09:10:42
Kulüplerce futbolculara böyle servet teklif edilmişliği haberlerine ilişkin manşetlerle zaman zaman karşılaşılır gazetelerde. Bu konuda hatırladığım en eski manşet şöyleydi: "Karagümrük Mehmet Ali'ye servet teklif etti: 60.000" O zaman İstanbul 1. Profesyonel Futbol Ligi'ne (Türkiye Deplasmanlı Futbol Ligi henüz kurulmamıştı) terfi etmiş olan Karagümrük yeni bir takım kurmaya çalışıyırdu, "Mehmet Ali" Fenerbahçeli Şeref'in Ağabeyi rahmetli "Tarzan Mehmet Ali"ydi ve 60.000 lira da bir servetti.