19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fatih Akyel Fenerbahçe'den ayrıldı

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbolcu Fatih Akyel’in sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yönetim kurulumuz, oyuncularımızdan Fatih Akyel ile bir görüşme yapmış ve kendisiyle olan sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetmiştir. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü Fatih Akyel’e teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar dileriz"

Fenerbahçe ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen milli futbolcu Fatih Akyel, takımdan ayrılmayı kendisinin istediğini söyledi.

Sezon başından beri oynama fırsatı bulamadığını ve bu nedenle teknik direktör Daum’a ayrılma isteğini ilettiğini vurgulayan Fatih, Daum’un da konuyu yöneticilere götürdüğünü ve asbaşkan Murat Özaydınlı ile bugün yaptığı görüşmenin ardından da sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini bildirdi.

Milli takım oyuncusu olduğunu, takımında oynamayınca milli takıma da gidemediğini ifade eden Fatih, "Daum’la iki mantıklı insan gibi konuştuk. Sonuçta sözleşmemi karşılıklı feshettik" dedi.

Fatih, "Galatasaray’a mı gideceksin ?" şeklindeki soruya, "Şu an herhangi bir kulüp yok. Olursa açıklanır. Galatasaray benim eski kulübüm. Ama ben profesyonel futbolcuyum. Para için futbol oynuyorum. O nedenle hangi takım olursa, oynarım" yanıtını verdi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2004 Çarşamba 16:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?