16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fatih'in aslanları Viking avında

Yunanistan maçının yıldızı Tümer Metin'in arka adele gurubundaki sakatlığı geçti. Tümer bu akşam sahada...

Herkes Tümer'in sakatlandığını yazdı, sadece hurriyet.com.tr Tümer'in sakatlığının önemli olmadığını ve oynayacağını belirtti. Evet, Tümer bu akşam sahada olacak. Tümer, sakatlık söylentilerine de tepki gösterdi.

Tümer Metin'in sakatlığı nedeniyle Norveç karşısında oynayamayacağı haberleri futbolseverleri üzdü. Yunanistan maçı sonrası uyluk arka adele gurubunda gerginlik oluşan milli oyuncunun tedavisi hemen yapıldı. Gerginleşen bölge sağlık ekibi tarafından masaj yapılarak yumuşatıldı ve Tümer son iki antrenmanda takımdaki yerini aldı.

Oyuncusuyla bir görüşme yapan teknik direktör Fatih Terim " Ağrım geçti ve hazırım" cevabını alınca Norveç maçında kendisine yer vereceğini söyledi. Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tümer Metin, sakatlığının bulunmadığını, Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde bu akşam Norveç ile yapacağı maçta oynayabilecek durumda olduğunu açıkladı.

Tümer, FBTV'ye telefonla yaptığı açıklamada, basına kapalı yapılan milli takım antrenmanında herhangi bir sakatlık geçirmediğini belirterek, “Fatih hocamın görev vermesi halinde forma giyebilecek durumdayım ve herhangi bir sakatlığım yok. Bu tür haberlerin nasıl ve ne amaçla çıkarıldığını bilmiyorum. Gayet sağlıklıyım ve görev verilmesi halinde en iyi şekilde oynamaya çalışacağım” dedi.

TERİM ÖĞLE YEMEĞİNDE FUTBOLCULARA KONUŞMA YAPTI

Milliler, bu sabah hafif bir ter antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamladı. Kamp yapılan otelde yenen öğle yemeğinde futbolcuları ile konuşan Teknik Direktör Fatih Terim " Yunanistan maçında tüm Türkiye'yi sevince boğdunuz. Ancak bu maçta daha istekli ve arzulu olmanız lazım. Norveç maçını kazanamazsak Yunanistan galibiyetinin önemi kalmaz. Kesinlikle rehavete girmenizi istemiyorum ve size sonuna kadar güveniyorum" dedi.
Hürriyet İnternet
Yayın Tarihi : 28 Mart 2007 Çarşamba 17:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?