28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Fatih'in transferine Albayrak onayı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Albayrak, hem kulübün hem de Fatih için şartlar oluştuğundan transfere yönetim kurulu olarak onay verdiklerini belirtti. 

Albayrak, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak Fatih Tekke'nin Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımına transferine onay verildiğini hatırlatarak, ''Fatih Tekke, Trabzonspor için tartışılamayacak bir değer. Fakat, hem kulübümüz hem de Fatih için şartlar oluştuğundan bu transfere yönetim kurulu olarak onay verdik'' dedi. 

Fatih Tekke ile İstanbul'da görüştüğünü vurgulayan Albayrak, şöyle devam etti: ''Bu görüşmede benden, istediği şartların oluştuğunu belirterek izin istedi. Biz de kulübümüze büyük emeği geçen kaptanımızın bu talebini olumlu karşıladık. Bu transfer hem rabzonsporumuza hem de kaptanımıza hayırlı olsun. Fatih, bugüne kadar Trabzonspor'a çok şeyler verdi. Gelinen noktada Fatih Tekke karşısına çıkan bu fırsatı değerlendirirken de yine kulübüne olumlu yönde katkı sağlamıştır. Kaptanımızın yeni takımında Trabzonspor'u ve Türk futbolunu çok iyi temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Kendisini, Fatih Tekke yapan Trabzonspor'un kapıları ona her zaman açıktır. Kaptanımızın
Trabzonsporluluğu tartışılamayacağı gibi kulübümüzle yolları bir gün mutlaka yine kesişecektir.''
AA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 21:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?