22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fatura yine basına kesildi

Türkiye-İsviçre maçı sonra koridorlarda ve soyunma odasında çıkan arbedenin ardından Milli takımımıza ceza gelmesi haberlerinin faturası basına kesildi

Futbol Federasyonu, maç sonrası olayların medyaya yansımaması için operasyon başlattı. Maç biter bitmez, statta, tünelde ve koridorda yaşanan olayların görüntüleyen kameramanlar, görevlilerden sert bir şekilde tepki gördü.

Bir federasyon görevlisi, basın mensuplarına “Avrupa bu tip görüntüleri hep saklıyor. Sizler çekiyor ve yayınlıyorsunuz” derken, kameramanlar görüntüleri vermemek için direndi.

Federasyonun üst seviyedeki yöneticileri de haber kanallarını ve ajansları arayarak, aleyhimize olabilecek görüntülerin yayınlamaması konusunda hassasiyet istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 03:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuri BAYRAKTAR IP: 85.101.228.xxx Tarih : 18.11.2005 11:01:55
EVET BENİM HİÇ BEĞENMEDİĞİM FEDERASYON BAŞKANI DOĞRUSUNU YAPMIŞ. ADAMLARIN MEMLEKETİNDE HER TÜRLÜ REZİLLİK OLUYOR MEDYALARINDA BİR KARE FOTOĞRAF BULAMAZSINIZ. AMA BİZİMKİLER, İKİ GÜNDÜR TÜRKİYE'nin EN AĞIR CEZAYI ALACAĞINI YAZIP, SÖYLEYİP DURUYORLAR. ÜLKEMİZ CEZA ALMAZSA SANKİ MAHÇUP OLACAKLARMIŞ GİBİ ABARTARAK TEKRARLIYORLAR. İSVİÇRE TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DİYOR? HAVA ALANINDAKİ PROTESTOLARA ANLAM VEREMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR. SANKİ ORADA BİZİMKİLERE VE İSTİKLAL MARŞIMIZA SAYGISIZLIK YAPMAMIŞLAR GİBİ. BİZ MEDYAMIZA GÜVENMEK İSTİYORUZ. BU GÜVENİ SAĞLAMAK DA MEDYAYA DÜŞÜYOR.