30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

FB- GB karşılaşmasından notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yaptıkları mücadelede kadroda değişime giderek Ali Bilgin'i haftalar sonra ilk 11'e dahil etti.

Ligde en son 23. haftada Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Bursaspor'a 2-0 yenildiği maçta ilk 11'de yer alan Ali, 9 hafta sonra Gençlerbirliği maçıyla yeniden ilk 11'de kendine yer buldu.

Vederson'un sakatlığının ardından, son maçlarda olduğu gibi Kazım'a görev vermesi beklenen Brezilyalı teknik adam, bu futbolcuyu yedekler arasında değerlendirerek, Ali Bilgin'i tercih etti. Ali, Gençlerbirliği maçında orta alanın solunda görev aldı.

Zico, sakatlığı bulunan Lugano'nun yokluğunda savunmada Yasin'e, yine sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirel'in yerine ise kalede Serdar'a görev verdi.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Lugano ve Vederson ile Deniz, Önder ve Kemal de kadroda yer almadı.


-TRİBÜNLERDEN BÜYÜK DESTEK-
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği ile yaptığı mücadelede gözleri sahada, kulakları ise Sivaspor-Galatasaray maçında olan taraftarlar, maç öncesi futbolculara tezahüratlarıyla büyük destek verdi.

Sarı-lacivertlilerin, derbi maçta Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yarışında avantajı ezeli rakibine bırakmasına rağmen Sivas'taki mücadeleden umut taşıyan taraftarlar, Gençlerbirliği maçı öncesi takımlarına destek vererek statta coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

Tribünlerin büyük bir bölümünü dolduran taraftarlar, maç başlamasıyla yoğun bir tezahürata başladı.


-''HEP DESTEK TAM DESTEK'' PANKARTI-
Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi maraton üst tribünde futbolculara moral verecek dev bir pankart açtı.

Üzerinde Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda Sevilla karşısında turu geçtikleri maçta çekilen ve futbolcuların sevincini anlatan fotoğrafın yer aldığı pankartta, ''Her zaman her yerde, hep destek tam destek'', ''Yaşattığınız her şey için teşekkürler'' yazıları yer aldı.

Verilen bu mesaj, pankartta aynı zamanda İngilizce ve Portekizce kelimelerle de ifade edildi.

Fenerbahçeli futbolcular sahaya ''Trafikte dikkat 10 bin hayat'' yazılı pankartla çıkarken, Gençlerbirliği futbolcuları ''Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 161. yılı'' yazılı pankartı taşıdı

aa
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2008 Pazar 19:36:38
Güncelleme :4 Mayıs 2008 Pazar 19:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?