29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

FB maçı öncesi transfer dopingi

Gaziantepspor pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken, Başkan İbrahim Kızıl ve yöneticiler yeni transferler İvan ve Neira ile birlikte antrenmanı izledi.
Gaziantepspor, Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Bünyamin Süral yönetiminde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından taktik ve kondisyon çalıştı. Oldukça neşeli ve hırslı geçen antrenmanda futbolcular çift kale maçın ardından kampa girdi. Antrenmanı Başkan İbrahim Kızıl, Asbaşkan Bilal Çeker, yönetici Halil Aysel Aksu ile yeni transferler Brezilyalı sol kanat oyuncusu İvan Saraiva ile Şilili forvet Manuel Neira da
izledi.
Bu arada, Gaziantepspor'da bir süredir denenen Meksikalı Mendoza'nın durumunun Fenerbahçe maçı sonrasında belli olacağı bildirildi. Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, 3 futbolcu ile daha görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Sezon başından beri sıkıntı çektiğimiz bölgeler vardı. Santrafor ve orta sahanın solunda eksikliğimiz vardı. Bugün transferlerini tamamladığımız İvan ve Neira anlaştık. Bu futbolcuların Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüştüğümüz 2 yabancı oyuncu daha var.
Ayrıca bir de yerli var. Hepsi iyi oyuncular. Yerli futbolcu ile kesin olarak anlaştık ve kararı biz vereceğiz. Nigris'i gönderdik ve yerine çok iyi bir forvet alacağız. Gidecek ve kalacak futbolcular için çalışmalar yapacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Gidenin yerine daha iyisini getireceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 20:25:17
Güncelleme :18 Ocak 2008 Cuma 20:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?