22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

FB.'nin amigosundan davet

Fenerbahçe'nin 'Paşalı Birol' lakabıyla tanınan amigosu Vecdi Teker, bütün amigoları centilmenliğe davet etti: "Eskiden tribünlerde böyle savaşları anımsatan görüntüler yaşanmazdı. Ezeli rakiplerimizin taraftarlarıyla birlikte maçları izlerdik."

Keşan Fenerbahçeliler Derneği'nin şampiyonluk kutlamasına katılmak üzere Keşan'a gelen Vecdi Teker, hayatını Fenerbahçe'ye adadığını ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Son dönemlerde rakip kulüplerin taraftarları arasında yaşanan şiddet olaylarına değinen Amigo Teker, “Eskiden tribünlerde böyle savaşları anımsatan görüntüler pek yaşanmazdı. Biz ezeli rakiplerimizin taraftarlarıyla birlikte maçları izlerdik. Benim en büyük arzum yine 3 büyüklerin taraftarlarını hep birlikte maç izlerken görmektir. Sporda kavgaya yer yoktur. Ben şimdiki bütün amigo arkadaşlarımı centilmenlik içerisinde olmaya davet ediyorum” dedi.

Evinde Fenerbahçe fotoğraflarından oluşan müze oluşturduğunu da hatırlatan Teker, “Burası benim en huzurlu olduğum yer. Bu müzemi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın ziyaret etmemesi beni en çok üzen olaylardan biri. Sayın başkanımızı evimdeki Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Teker, Keşan 5. Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası maçlarını da izleyerek oyuncularla fotoğraf çektirdi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 14:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?