22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

FB'den 1 milyon dolarlık prim

Aziz Yıldırım bu kez İnönü'ye gidiyor... F.Bahçe'de müthiş prim...

Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra tüm umutlarını Lig Şampiyonluğuna bağlayan Fenerbahçe'de, prim uygulamasını rafa kaldıran yönetim yeniden devreye girerek kesenin ağzını açtı. 

Yüksek transfer ücretlerinin ödendiği ve futbolcuların kazançlarının diğer takımlara oranla daha iyi durumda olan Fenerbahçe'de bu sezon prim sistemi uygulanmıyordu. Yönetim zaman zaman jestler yaparak futbolculara ödemeler yaparken, belirgin bir prim sistemi yoktu. 

Ancak bu gelenek Beşiktaş ile oynanan kupa maçı öncesi bozuldu ve yönetim "Turu geçin 1 milyon Dolar'ı alın" dedi. Turu geçemeyen Sarı-Lacivertlilerde hayal kırıklığı yaşanırken, yönetim bu kez de yarınki maç öncesi bir kez daha kesenin ağzını açtı. "Beşiktaş'ı yenin 1 milyon dolarınızı yine alın" diyen yönetime karşılık futbolcuların da söz verdiği ifade edildi. Galibiyet gelirse yönetim bir sürpriz daha yapacağı ve bu rakamı 2'ye katlayabileceği belirtiliyor. Bu prim için yedek oyuncu as oyuncu ayrımı yapılmayacağı ve tüm takımın faydalanacağı söylendi. 

Dün akşamki antrenmandan sonra Teknik heyet ve futbolcular akşam yemeğinde bir araya gelirken, sarı-lacivertlilerin keyifli ve morallerinin yerinde olduğu görüldü. 

Şampiyonluk için kritik viraja girildiği için sarı-lacivertli camia, futbolcular, teknik heyet ve yönetim önce galibiyet ardından da şampiyonluk için kenetlenirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yarın takımı Samandıra'dan uğurlaması bekleniyor. Yıldırım'ın ayrıca bu kez İnönü Stadı'na gideceği ve tüm yönetimin maçta hazır bulunacağı öğrenildi.

hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2007 Cuma 17:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?