15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Feldkamp:Uykudan geç uyandık

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp FC Sion karşılaşmasının ilk 8-9 dakikasında yaptıkları hataları açıklamalarının mümkün olmadığını söyledi.


Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ''Herhalde maçın ilk 30 dakikasından memnun değilsiniz?'' sorusunu yanıtlarken, ''İlk 30 dakikayı değil, 8-9 dakikayı beğenmedim. Kafa topuna çıkan iyi oyuncularımız var ve Hakan da savunma için geriye geliyorsa, kornerden yediğimiz golü açıklamamız mümkün değil. Bu bölümde hatalar yaptık'' dedi.


Son yarım saatte pozisyonlara girdiklerini bunun için mücadele ettiklerini dile getiren Alman teknik adam, devre arasında toparlanıp bu pozisyonlara girmelerinin çok önemli olduğunu söyledi.

-''RÖVANŞTA ZATEN KAZANMALIYDIK''-

Feldkamp, ''Türkiye'de 4 bin değil, 20-25 bin taraftarınız olacak herhalde, bu sonuç yeterli olacak mı?'' sorusu üzerine de ''Biz zaten bu maçın sonucundan bağımsız olarak İstanbul'da yenmek zorundaydık. Oynadığımız maçı analiz ederek, rövanşa hazırlanacağız'' dedi.

İlk iki golde defans oyuncularının böyle hatalar yapmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, ''İtiraf etmeliyim ki sol tarafta problemlerimiz vardı, o problemler de bizi bazı değişiklikler yapmaya zorladı'' ifadesini kullandı.

-''BUNU BEKLEMİYORDUK''-

Karl Heinz Feldkamp, maçta rakiplerinin kendilerine baskı yapacağını bildiklerini dile getirerek, ancak çok çabuk 2-0 geriye düşmeyi beklemediklerini söyledi.


Maç öncesinde favori gösterilmelerinin takımı etkileyip, etkilemediğinin sorulması üzerine de Feldkamp, ''Biz bu tip şeyleri idare edemiyoruz, burada zor maç olacağını biliyorduk. İkinci maç için iyi bir skor almak istiyorduk, ama tam
istediğimiz gibi olmadı'' dedi.


Feldkamp, Servet'in sakatlığı tamamen geçtiğini dile getirirken, bu oyuncunun maçta iyi olmamasını karşısında iyi bir rakibinin bulunmasına bağladı. Maçın her şekilde zor geçeceğini anlatan Alman teknik adam, ''Zaten her şekilde bize karşı zor olacaktı, bu skorla biz memnun olabiliriz. Kötü başlasak da sonuç bizim için çok kötü bitmedi'' diye konuştu.


Daha önceki iyi Carrusca'yı yine görmek istediği için bu oyuncuya maçta şans verdiğini anlatan Feldkamp, yerine Ayhan'ı alması konusunda da ''İnsan daha sonra akıllanıyor'' ifadesini kullandı.

AA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 01:03:55
Güncelleme :21 Eylül 2007 Cuma 01:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
latif fenerci IP: 85.108.198.xxx Tarih : 22.09.2007 11:17:31

AYHAN GİBİ FORMDA BİR OYUNCU VARKEN NASIL OLURDA CARUSCA GİBİ 2 YILDA SADECE 2-3 KEZ MAÇ OYNAMIŞ BİRİNİ OYNATIR ANLAMIŞ DEĞİLİM BU RESMEN İNTİHAR UMARIM BU HATALARI RÖVANŞTA YAPMAZ.