22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fenebahçe: 2 - Mardinspor: 2

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği ilk hazırlık maçında, Türk Telekom Lig (A) takımlarından Mardinspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertli takımın golleri Semih'den geldi.

FENERBAHÇE: 2 - MARDİNSPOR: 2

Stat: Arcadia Football Center
Hakemler: Cem Deda, Okan Kılıççı, Kemal Altınpınar
Fenerbahçe: Volkan (Dk. 46 Serdar), Önder, Lugano (Dk. 46 Ümit), Edu (Dk. 46 Can), Uğur Boral, Kemal, Deniz, Mehmet Aurelio, Olcan, Tuncay (Dk. 61 Serkan), Semih
Mardinspor: Levent Taşkın, Mustafa (Dk. 70 Mehmet), Emre, Cevat (Dk. 46 Ercan), Murat (Dk. 74 Levent Yücel), Osman (Dk. 46 Koray), Evren, Fırat, Sertan (Dk. 70 Ahmet), Ferdi (Dk. 64 Ümit), Faruk
Goller: Dk. 13 ve 25 Semih (Fenerbahçe), Dk. 58 Evren, Dk. 82 Faruk (Mardinspor)

NOTLAR

Karşılaşma öncesi tesiste çalınan Fenerbahçe şarkılarının birinde Daum'lu, Ali Güneş'li eski bir şarkı çalınması dikkat çekti. Tesis görevlileri uyarılınca, hemen şarkıyı değiştirdiler.

Fenerbahçe'de takımdan ayrı çalışan Alex, Kezman, Deivid, Tümer, Mehmet Yozgatlı ve Appiah ile genç kaleci Necati kadroda yer almadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı için sahaya çıkan futbolcular, yaklaşık 5 dakika sahada hakemleri bekledi. Daha sonra hakemlerin içeriden çağırılmasıyla maç başladı. Maçı yaklaşık 1000 kadar taraftar izledi.

Bu arada, devre arasında oyuncular içeriye giderken, Deniz Barış kendisinden forma isteyen 7 yaşındaki Gabriel isimli çocuğa formasını çıkarıp, verdi. Gabriel'in Alman takımlarınan Mainz'in alt yapısında oynadığı öğrenildi.

FENERBAHÇE 15 OCAK'TA İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Fenerbahçe, Antalya'daki kamp programında değişiklik yaptı. Daha önce açıklanan programa göre, 19 Ocak Cuma günü İstanbul'a dönmesi gereken sarı-lacivertlilerin, dönüşünün 15 Ocak Pazartesi gününe alındığı bildirildi. Menajer Volkan Ballı, Antalya Cup'ın programındaki değişliklikten sonra böyle bir karar aldıklarını söyledi.
aa
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 20:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?