22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener, çıplaklar kampında!

Avita Otel'de altı gün kamp yapan Fenerbahçe kafilesi, çıplakların ortasına düştü. Müşterilerin çoğunluğu, termal otelde havuzdan ve güneşten anadan doğma bir şekilde faydalanırken, sarı - lacivertliler de aynı havuzda tedavi olmaya çalıştı

Fenerbahçe'nin kamp yaptığı termal Avita Otel'i, adeta çıplaklar kampı gibiydi. Avusturya'daki 6 günlük çalışmalar sırasında burada konaklayan ve çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertlilerin sürekli kullandığı havuz ile güneşlenme alanında yer alan otel müşterilerinin çırılçıplak gezinmesi ve suya girmesi sıkıntı oluşturdu.


Özellikle sakat oyuncularını günde birkaç kez bu havuzda tedavi ettiren Fenerbahçeliler, çıplaklar arasında çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Zico ve yardımcıları ile diğer çalışanlar da hafta boyu çıplaklar arasında havuza girip, çıktı. Önceki gün Türk oyuncuların topluca cuma namazı kıldıkları salonun da çıplakların güneşlenme bahçesinin tam yanında olması dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, programları gereği dün gece yarısı bu otelden ayrılarak Viyana yakınlarındaki başka bir otele yerleşti.


Gazetecilere yasak!


Fenerbahçe'nin yetkilileri, Avrupa'nın en önemli merkezlerinden biri olan Avita Otel'e gazetecilerin girmesini yasaklayarak, uzun süre bu durumu gizlemeyi başardı. Ancak gazeteciler dün otelin havuzunu kullanmayı başarınca gerçek ortaya çıktı.
Bu arada kamp yerine birkaç kilometre uzaklıkta cami olmasına karşın futbolcuların otelden çıkmasına izin vermeyen ve kendi aralarında cuma namazı kılmalarını sağlayan İdari Menajer Volkan Ballı, bu haberin duyulması üzerine büyük sıkıntı yaşadı. Olay, Fenerbahçe Yönetimi'nde de tepkiye neden oldu.

Fenerbahçe'de Brezilya usulü doğum günü kutlamaları bu sezon da başladı. Sarı-lacivertli futbolcular dün sabah idmanından sonra Önder Turacı'nın doğum gününü kutladı. 26 yaşına giren genç oyuncu, takım arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı. Yumurta saldırısına uğrayan Önder Turacı bu duruma çok sinirlenip, takım kaptanı Semih'e tekme attı. Semih, kafasına şiddetli biçimde yumurtalar yiyen ve canı acıyan Önder'e karşılık vermeyince olası bir tatsızlık son anda önlendi.

Roberto Carlos'a özel ayrıcalık

Real Madrid'den transfer edilen Roberto Carlos bugün Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılıyor. İspanya Ligi geç sona erdiği için takım arkadaşlarından fazla izin kullanan Brezilyalı oyuncu, öğleden sonra Viyana'da olacak. Madrid üzerinden gelecek olan ünlü futbolcuya, gurbetçiler tarafından da havalimanında coşkulu bir karşılama yapılması bekleniyor. İdari Menajer Volkan Ballı, Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Sümer ve Basın Danışmanı Mehmet Çatay ünlü futbolcuyu çiçekle karşılayacak. Zico ya da yardımcısı Santanna da karşılamaya gidecek. Carlos için limuzin ya da lüks bir araç tahsis edilecek. Carlos'a kampta da arkadaşlarından farklı olarak bir takım imtiyazlar sağlanacak. Tüm oyuncular odalarda ikişer ikişer kalırken, Carlos için suit bir oda özel olarak hazırlandı.

YUSUF KOBAL/hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 15:08:51
Güncelleme :15 Temmuz 2007 Pazar 15:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?