19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fener 3 puanla dönüyor

Orduspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Salih Uçan'ın iki muhteşem golüyle ligde bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazandı ve şampiyonlukta sonuna kadar varım dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe Orduspor'un konuğu oldu. Sarı-Lacivertliler küme düşmeme savaşı veren rakibini 19 Eylül Stadı'nda Salih Uçan'ın iki golüyle geçti.

Karşılaşmaya iyi başlayan ekip ev sahibiydi. Orduspor ilk 20 dakikada Fenerbahçe'nin üzerine sağlı sollu gelse de gol atma başarısı gösteremedi. Ardından toparlanan Kanarya 37. dakikada öne geçti. Caner'in ara pasını şık bir biçimde kontrol eden Salih Uçan, kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldı, genç oyuncunun sol ayak içiyle temiz vuruşu filelerle buluştu: 0-1. İlk yarı Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle biterken Sarı-Laicvertliler ikinci yarıya iyi başladı. Salih Uçan da 57. dakikada farkı ikiye çıkaran golü attı. Sağ kanattan gelişen atakta Dirk Kuyt, ceza sahasındaki Salih'e aktardı pasını. 19 yaşındaki oyuncu topu önce kontrol etti, ardından aşırtma bir vuruşla Fevzi'yi ikinci kez avladı: 0-2.

Bu golün ardından Orduspor tribünleri gerildi. Bir pozisyonda sahaya yabancı madde atan taraftarlar Caner Erkin'in yaralanmasına sebebiyet verdi.

Mor-Beyazlılar'ın ikinci yarıda bulduğu en önemli pozisyonda ise Caner Erkin topu çizgiden çıkarmayı başardı.

Aykut Kocaman 84. dakikada bir diğer genç oyuncu Beykan'a da şans verirken karşılaşma 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonuçlandı. 

...
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2013 Pazar 21:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?