18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Fener büyük yara aldı

Deplasmandaki son iki maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor'a yenilen Fenerbahçe, Karabük'ten de eli boş ayrılarak, deplasmandaki puan kaybını 23'e yükselti. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan sarı-lacivertliler, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nun eksikliğini fazlasıyla hissettiği mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Stoch'un hatalı pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Cernat ve 45+2'de Birol attı. Dakikalar 67'yi gösterdiğinde müthiş frikik golüyle farkı bire indiren Alex, 68'de ise kazanılan penaltıdan yararlanamadı.

Bu sezon 5. yenilgisini alan Kanarya, 51 puanda kalırken, liderle arasındaki fark 6'ya çıktı. Kümede kalma mücadelesi veren Bülent Korkmaz'ın talebeleri ise 28 puana yükseldi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR: 2 - FENERBAHÇE: 1
Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Kardemir Karabükspor: Tomic, Birol, Cernat (Dk. 89 Erdem Özgenç), Seric, İlhan Parlak (Dk. 90+4 Bilal Kısa), Mabiala, Hakan Söyler, Jahic, Ragued, Uğur, Mehmet Yıldız (Dk. 86 Ergin Keleş)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan Şam (Dk. 80 Selçuk Şahin), Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler (Dk. 65 Dia), Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch (Dk. 77 Bienvenü), Alex de Souza, Moussa Sow

Stat tamamen doldu

Son maçında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan ve ligin ikinci yarısında sahasında hiç kaybetmeyen Kardemir Karabükspor'un taraftarları, soğuk havaya rağmen maça ilgi gösterdi. Biletleri günler öncesinden tüketilen maçta, 7 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı tamamen doldu. “Taş tribün” diye bilinen kale arkası tribüne ise onarımda olduğu için taraftar alınmadı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Kardemir Karabükspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alan 300 civarındaki Fenerbahçeli taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

Son 10 randevu

İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 8'sini Fenerbahçe kazandı, 1 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 19 golüne, Kardemir Karabükspor 6 golle cevap verebildi.

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında Karabük'te yapılan 4 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 1'i berabere bitti. Ev sahibi Karabükspor 3, deplasman takımı Fenerbahçe ise 6 gol attı.

 

...
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2012 Pazar 21:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?