22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener çıplaklar kampında

Avita Otel'de altı gün kamp yapan Fenerbahçe kafilesi, çıplakların ortasına düştü. Müşterilerin çoğunluğu, termal otelde havuzdan ve güneşten anadan doğma bir şekilde faydalanırken, sarı - lacivertliler de aynı havuzda tedavi olmaya çalıştı

Fenerbahçe'nin kamp yaptığı termal Avita Otel'i, adeta çıplaklar kampı gibiydi. Avusturya'daki 6 günlük çalışmalar sırasında burada konaklayan ve çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertlilerin sürekli kullandığı havuz ile güneşlenme alanında yer alan otel müşterilerinin çırılçıplak gezinmesi ve suya girmesi sıkıntı oluşturdu.


Özellikle sakat oyuncularını günde birkaç kez bu havuzda tedavi ettiren Fenerbahçeliler, çıplaklar arasında çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Zico ve yardımcıları ile diğer çalışanlar da hafta boyu çıplaklar arasında havuza girip, çıktı. Önceki gün Türk oyuncuların topluca cuma namazı kıldıkları salonun da çıplakların güneşlenme bahçesinin tam yanında olması dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, programları gereği dün gece yarısı bu otelden ayrılarak Viyana yakınlarındaki başka bir otele yerleşti.


Gazetecilere yasak!


Fenerbahçe'nin yetkilileri, Avrupa'nın en önemli merkezlerinden biri olan Avita Otel'e gazetecilerin girmesini yasaklayarak, uzun süre bu durumu gizlemeyi başardı. Ancak gazeteciler dün otelin havuzunu kullanmayı başarınca gerçek ortaya çıktı.


Bu arada kamp yerine birkaç kilometre uzaklıkta cami olmasına karşın futbolcuların otelden çıkmasına izin vermeyen ve kendi aralarında cuma namazı kılmalarını sağlayan İdari Menajer Volkan Ballı, bu haberin duyulması üzerine büyük sıkıntı yaşadı. Olay, Fenerbahçe Yönetimi'nde de tepkiye neden oldu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 19:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?