22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener dünya starları peşinde

Fenerbahçe, Barcelona'nın İzlandalı golcüsü için devreye girdi. Katalan ekibinin satışa çıkaracağı Gudjohnsen'in 2.5 milyon euro olan yıllık ücreti oldukça uygun görünüyor..

Real Madrid'ten Roberto Carlos'u renklerine bağlayan Fenerbahçe, La Liga'nın bir başka yıldızı Barcelonalı Eidur Gudjohnsen'i transfer etmek için harekete geçti. Geçen sezon başında Chelsea'den 12 milyon euroya transfer olduğu Barcelona'da 24 lig, 8 Şampiyonlar Ligi maçında forma giyen İzlandalı yıldız 8 gol kaydetti.

Ancak Arsenal'den Thierry Henry ile büyük ölçüde anlaşan Katalan kulübü, İzlandalı yıldızı satacak. Barcelona'nın, daha önce PSV, Bolton ve Chelsea formalarını giyen futbolcu için 8 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtiliyor.

HAVADA SÜPER
Katalan kulübünden yılda yaklaşık 2.5 milyon euro alan Gudjohnsen'in de Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı kaydediliyor. 42 kez İzlanda Milli Takımı forması giyip 17 gol atan 1.85 boyundaki tecrübeli futbolcu özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ocak ayında Manchester United'ın da transfer gündemine gelen Gudjohnsen ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki hafta transferi bitirmesi bekleniyor.

Sabah
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2007 Pazar 02:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat babur IP: 88.231.164.xxx Tarih : 10.06.2007 10:29:22
mısırlı miduo da ısrarlıyım o oyuncu harika :) biliyom konuyla alakası yok ama oyuncu miduo harika gelirse sevinirim