16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fener G.Saray'dan daha iyi

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Koeman, sarı lacivertlilerin geçen yıl karşılaştıkları G.Saray’dan daha iyi durumda olduğunu söyledi.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçe’ye karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, bugünkü maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Koeman, futbolculardan Danko Lazoviç ile dün PSV Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Grupta Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde olmalarına rağmen sarı lacivertli takımla eşit şansa sahip olduklarını öne süren Hollandalı teknik adam, "Kendi seyircimizin önünde oynayacak olmanın verdiği avantajı en iyi şekilde kullanarak galip gelmek istiyoruz" dedi. Fenerbahçe’nin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirten Koeman, en azından geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray’dan daha iyi durumda olduklarını bildiğini belirtti. Koeman, Fenerbahçe’nin tahmin ve beklentilerinin ötesinde iyi bir futbol oynadığını, İnter ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmaların da bunu gösterdiğini anlattı.

Kalbimiz Fener’le

Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe, 3. maçında bu akşam Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına konuk olacak.

Eindhoven kentinin Philips Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maç Star’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Howard Webb yönetecek. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Mateja Kezman ve kaleci Serdar Kulbilge, PSV Eindhoven önünde forma giyemeyecek. G Grubu’nda 4 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı lacivertli temsilcimiz, bugünkü maçtan en azından beraberlik alarak, avantajını korumayı amaçlıyor.

...
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 20:25:22
Güncelleme :23 Ekim 2007 Salı 22:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?