20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Fener hasretine kavuştu

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Mallorca takımından transfer ettiği golcü futbolcu Daniel Güiza, bugün İstanbul'a geldi.


Atatürk Havalimanı'na gelen İspanyol futbolcuyu, yaklaşık 100 sarı-lacivertli taraftar, tezahüratla karşıladı. İspanya'nın başkenti Madrid kentinden İstanbul'a gelen İspanyol oyuncu ve beraberindekiler, bir süre bavullarını beklediler.
Havalimanında Güiza'ya ilgi gösteren bazı yolcular İspanyol oyuncuyla fotoğraf çektirirken, bazıları da Güiza'nın eşi ile fotoğraf çektirdi. Havalimanından İstanbul'da kalacağı otele geçen Güiza, yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra saat 11.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda resmi sözleşme imzalayacak.

VALENCİA'YI "SAYGISIZLIKLA" SUÇLADI
Fenerbahçe'nin yeni futbolcusu Daniel Güiza, teknik direktör Luis Aragones'i isteyen Valencia'ya "Aragones'in Fenerbahçe ile sözleşmesi var saygı göstermek lazım" dedi.


İstanbul'a hareketinden önce Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda, İspanyol basınının sorularını yanıtlayan Güiza, Valencia'nın, Luis Aragones'e teklif yaptığını radyodan dinlediğini belirterek, "Bu saygısızlık olur. Luis, Fenerbahçe ile imzalanmış sözleşmesi olan biri. Luis'i götürmesinler, orada yalnız kalırım" diye konuştu.
Bu arada, İspanyol spor basınında Valencia'nın yeni patronu Villalonga'nın, Luis Aragones'e "Fenerbahçe'yi bırak hemen gel" yönündeki çağrısı bugün spor eleştirmenlerince tartışılırken, Villalonga'nın, Luis'i ikna etmek için İspanya milli takımının da futbolcuları olan Real Madrid'den Ruben De la Red ve Barcelona'dan Xavi Hernandez'i de transfer etmeye çalıştığı iddia edildi.

...
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 08:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?