22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener hazırlık maçında güldü: 2-1

2007-2008 sezonu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, Avusturya 2. Lig takımlarından Admira Wacker ile Südstadt Stadı'nda oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı.


Karşılaşmaya Fenerbahçe, Volkan Demirel, Gökhan, Can, Mithat, Kemal, Gürhan, Ali Bilgin, Colin Kazım, Edson de Souza, İlhan Parlak, Selçuk ilk 11'i ile başladı. Fenerbahçe, 27. dakikada Edson De Souza'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertli takım 42. dakikada Kazım'ın attığı golle skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala Avusturya ekibi 45. dakikada Henekel'in ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda başka gol olmadı ve maç Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Viyana Südstadt Stadı'nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda sarı-lacivertli taraftar da izledi.


Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç kaleci Volkan, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, oynadıkları hazırlık maçlarıyla eksiklerini kapatmaya çalıştıklarını söyledi. Volkan hazırlıkların yorucu geçtiğini oynayacakları son hazırlık maçının ardından İstanbul'a döneceklerini kaydetti.


Sarı lacivertli takımın yeni transferi Ali Bilgin ise ağır idmanlara rağmen iyi futbol oynadıkları dile getirerek, "Takımdaki oyuncuların bir çoğu ilk defa birlikte oynuyor. Lige kadar tam olarak hazır duruma geleceğiz" diye konuştu.


Sarı-lacivertli oyuncu Kemal, iyi oynadıklarını düşündüğünü ifade ederek, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Maça başlamadan öncede amacımız oydu. Topa daha çok sahip olan, oyunu kontrol eden taraf olmak istiyorduk. Eksiklerimizi görmek adına güzel bir karşılaşma oldu. Sıcak havalara rağmen güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İnşallah bu sezon da sezona iyi başlayıp ligi mutlu şekilde kapatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Başarılı oyuncu Kemal, şansız şekilde sakatlıklar yaşadığını söyleyerek, artık sakatlıkları unuttuğunu ve kendine yeni bir sayfa açtığını kaydetti. Kemal bu sezona iyi başlayıp takımdaki yerini almak istediğini de sözlerine ekledi.


Yeni transferlerden Colin Kazım da, Anelka'ya benzetilmesi ile ilgili bir soru üzerine, Anelka'ya benzetilmenin güzel olduğunu, Anelka gibi taraftarların sevgisini kazanmak istediği söyledi. Kampın iyi geçtiğini, her şeyin yolunda gittiğini belirten Colin Kazım, "Günde çift idman yapıyoruz. İdmanlar ağır geçiyor. İki idmana alışık değilim"

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2007 Cuma 07:47:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?