22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fenerbahçe, özel otobüsüne kavuştu

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor ile yapacağı ikinci yarının açılış maçının hazırlıklarını sürdürdü. TemSa firmasının Fenerbahçe için özel ürettiği otobüs, törenle sarı-lacivertli kulübe teslim edildi.

Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenmanda, futbolcular koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından iki gruba ayrıldı. Zico, Kayseri Erciyesspor maçında görev vermeyi düşündüğü savunma oyuncuları Serkan, Deniz, Edu, Uğur ve Aurelio'ya özel bir çalışma yaptırırken, diğer futbolcular antrenör Edu yönetiminde şut çalışması yaptı. Tüm takımın katıldığı şut çalışmasının ardından, yarı sahada çift kale maçla antrenman sona erdi.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Lugano ve Önder'in yer almadığı antrenmanda, Kezman ve Kerim, takımdan ayrı çalıştı. Selçuk da çalışmasını salonda sürdürdü.

Fenerbahçe, yarın sabah basına kapalı antrenmanla Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak, öğleden sonra da Kayseri'ye gidecek.

Öte yandan, TemSa firmasının Fenerbahçe Futbol Takımı için özel ürettiği otobüs, törenle sarı-lacivertli kulübe teslim edildi. Samandıra Tesisleri'ndeki törende, üzeri futbolcuların fotoğraflarıyla süslenen otobüsü gezen oyuncular, araç önünde toplu fotoğraf çektirdi. Kaleci Volkan da kısa bir süre otobüsü kullandı.
AA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 23:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?