19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fenerbahçe: Kurallar konuluyorsa uygulanmalıdır

İstanbul - Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, derbi maçta Galatasaray’ın galibiyetine gölge düşürmek gibi bir niyetleri olmadığını belirterek, "Derbi maçtan sonra hakemle ve oyunla ilgili birşey söylemedik" dedi.

Nihat Özdemir, maç başlamadan 1 saat önce kulüp başkanı Aziz Yıldırım’a küfürler edildiğini ifade ederek, "Maç bittikten sonra da hepimiz Galatasaraylı yöneticileri tebrik edip VIP salonuna giderken, protokol tribününden biri başkana küfür etti. Kendisine edilen küfürlerden dolayı sinirli olan başkanımız, bu olaydan sonra daha çok sinirlendi" diye konuştu.

Başkan Yıldırım’ın, maçtan sonra kendilerinden iyi oynayan Galatasaray’ı kutladığını anlatan Özdemir, şöyle devam etti:

"Başkan Yıldırım, valilik, il spor güvenlik kurulu ve Futbol Federasyonu’nun koyduğu kuralların uygulanması gerektiğini söyledi. İlk derbide bu kurallar uygulanmıyor. Bu kuralları ilk bozan dünkü maç oldu. Yoksa biz Galatasaray’ın galibiyetine birşey söylemiyoruz. Penaltımız verilmedi ama ne hakemle, ne de maçla ilgili konuştuk. Kuralları koyan bizleriz, uygulayanlar da bizler olmalıyız."

Özdemir, başkan Yıldırım’ın VIP salonunda küfürler ettiği biçimindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Maçtan sonra (Başkan Yıldırım VIP salonunda küfür etti, Galatasaraylı yöneticilere fırça attı) şeklindeki iddialar gerçeği yansıtmıyor. Başkan küfürlere çok sinirlendi. VIP salonunda (Benim anama avradıma küfür ettiler) dedi. Küfürden şikayet eden kişi küfür eder mi ?" diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 18:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?