30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fenerbahçe-AVEA nikah tazeledi

Fenerbahçe, GSM firması AVEA ile olan sponsorluk anlaşmasını 2009 yılı haziran ayına kadar uzattı. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü salonunda düzenlenen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Ali Koç, AVEA Üst Yöneticisi Cüneyt Türktan ve Pazarlamadan Sorumlu AVEA Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak'ın katıldığı törende yeni sponsorluk anlaşması imzalandı.

Asbaşkan Koç törende yaptığı konuşmada, sponsorların kulüplere olan desteğinin önemini ve Türkiye'nin buna ne kadar ihtiyacı olduğunu her geçen gün daha iyi görüldüğünü belirterek, "AVEA ve Fenerbahçe Spor Kulübü epey zamandır stratejik bir ortak gibi beraber el ele yürüdüler. 100. yılımızı hem sportif başarılarla hem de kutlamalarla farklı bir yıl yaşatmak istemiştik. Bunu gerçekleştirdik, iyi de bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bunda en büyük pay AVEA'nın. Yıllardır kulübümüze verdiği inanılmaz destekten dolayı AVEA'ya çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Cüneyt Türktan ise Fenerbahçe'nin geçmişten bugüne futbolun yanı sıra diğer amatör branşlarda gösterdiği rekabet örneği ile insanların kalbinde önemli bir yere sahip olduğunu, bu gerçekten hareketle 5 yıldır Fenerbahçe'nin yanında olmanın, her alanda desteklemenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Türktan, "AVEA olarak kurulduğumuz günden bu yana spora, kulüplere destek vererek katkıda bulunuyoruz. Bugünkü anlaşma bu misyona inancımızın göstergesidir" dedi.

Türktan, anlaşmanın maliyeti konusundaki soruya, "Bu bizim aramızda kalsın" şeklinde sözlerle yanıt vermedi.

Spora yapılan sponsor desteklerinin başarıyı artırdığını kaydeden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, zor günlerinde yanlarında olduğunu belirttiği AVEA ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yaptıkları anlaşmanın sona ereceği 2009 yılında, yeni sözleşme için yapacakları toplantılarda yeniden anlaşmayı umduğunu belirten Yıldırım, özetle şunları söyledi:

"Daha önce Uzan Grubu ile olan anlaşmamız bozulduğunda ertesi gün AVEA grubu bizimle anlaşma yaptı. O günden beri iyi niyetle çalışmalarımızı yapıyoruz. İhtiyacımız olduğu günde AVEA'ya müracaat ettik ve kendi çerçevesinde yardımcı oldu. Arzu ediyorum uzun yıllar Fenerbahçe, AVEA ile birlikte anılır. Hep beraber Fenerbahçe'nin yükseleceğini söylediğimiz günde AVEA da yeni kurulmuştu. Bugün geldiği noktada yükselen bir değer olarak görülmekte. Fenerbahçe de yükselen bir değer. İkisinin beraber uç noktalara çıkmasını arzu ederim ve görmek isterim."

Yıldırım, zor günlerinde kendileriyle birlikte olan sponsor firmalarıyla prensip olarak devam etmek arzusunda olduklarını ifade ederek, "Hiçbir zaman her şey maddiyat değildir. Her şeyi maddiyata bağlarsak işin içinden çıkamayız" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 14:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?