19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fenerbahçe çalışmalara başladı

Fenerbahçe, 11 günlük iznin ve Karabük yenilgisi sonrası Aykut Kocaman'ın istifa etmesi ve geri dönmesinin ardından, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman 1 saat 40 dakika sürdü. Antrenmanda önce sahada oyuncularıyla bir araya gelen Aykut Kocaman, herkesin yeni yılını kutladı ve öğrencilerine yeni yılda başarılar diledi. Kocaman daha sonra, Antalya kampı hakkında oyunculara bilgiler verdi.

İdman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çeşitli parkurlardan oluşan ve 20 dakika süren dayanıklılık koşunun ardından, antrenman pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise 20 dakika süren dayanıklılık koşusu yapıldı. Ligin ilk yarındaki son Kardemir D.Ç. Karabükspor maçında sol ayak bileği burkulan Sezer Öztürk, antrenmanda yer almadı.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’nın Belek bölgesinde yapacak sarı-lacivertli ekip, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bugün saat 21.00’de kalkacak özel bir uçakla Antalya’ya hareket edecek. 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2013 Çarşamba 17:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?