20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Fenerbahçe halkı sokağa döktü!

Son günlerde Fenerbahçe’nin transfer gündeminde ilk sırayı kimselere kaptırmayan Mallorcalı Güiza ilginç bir gösteriye konu oluyor. 

Maraton.com.tr'nin haberine göre Geçtiğimiz sezon İspanya Birinci Ligi La Liga’da gol kralı olarak Mallorcalı taraftarların sevgilisi haline gelen İspanyol yıldız Fenerbahçe de dahil olmak üzere bir çok Avrupa devinin dikkatini çekmiş ve kulübü bu futbolcuya 15 Milyon Euro fiyat biçmişti.

Güiza’nın Fenerbahçe ile anlaştığı hatta sağlık kontrolünden bile geçtiği haberleri üzerine Mallorcalı taraftarlar da artık isyan etti ve ilginç bir karar alıp taraftarların buluşma noktası olan “www.bermellones.com” adresli sitede bir bildiri yayınladılar.

Buna göre, Mallorca şehrinin en ünlü meydanı olan “Plaza del los Patinas” 28 Haziran Cumartesi akşamı taraftarların gösterisine ev sahipliği yapacak. Gösterinin amacı ise Güiza’yı satmaya çalışan yönetime tepki göstermek ve futbolcunun kulüpte kalmasını sağlamak.

Bildirinin açıldığı başlık altında taraftarlarca yazılmış bazı ilginç sözler şu şekilde:

- Güiza takımın temel direği. Takım onun etrafında oluşturulmalı.

- Yöneticiler bizi düşünmek zorunda, taraftarı dinlemek zorunda. Güiza sadece Fenerbahçe’ye değil hiçbir takıma satılmamalı.

- Güiza’nın satılması bizi geriye düşürecek ve rakiplerimizin elini güçlendirecektir.

- Kulüp sevgisi farklıdır, parayla ölçülemez.

- Gol kralı olmak satılmamak için yeterli değil mi?

- Güiza bize sahada da para kazandırabilir. Sadece yönetimin ofisinde değil.

- Her kulüpte tarih yazan futbolcular vardır. Güiza da onlardan biri.

...
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 20:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?