22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fenerbahçe maçına şaibeli hakem

Fenerbahçe-İnter maçının hakemi olan İspanyol Luis Medina Cantalejo, önce Gürcistan maçında Hasan Şaş’a kırmızı kart göstererek düşmanlığına başlamıştı.

İspanya liginin önemli hakemlerinden birisi olarak gösterilen Medina Shalke maçında Fenerbahçe’de Luciano ve Aurello’ya kırmızı kart göstererek icraatlarına devam etmişti.

Olaylı İsviçre maçına verilmişti ama TFF’nin itirazları sonrasında son anda FİFA yerine Belçikalı hakemi atamıştı.


Cantalejo, 2005-2006'da Nou Camp'taki Barcelona-Real Madrid maçında önce Roberto Carlos'un yaptığı harekete yanlış bir şekilde penaltı vermiş, iki dakika sonra da kendisini alkışlayan Roberto Carlos'u oyundan atmıştı. Karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti

Galatasaray maçınıda yönetmişti.

Mendina 2006 yılında Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde İngiltere’de Liverpol ile oynadığı maçta gördük.Galatasaray 3-0 geriye düştükten sonra daha istekli ve fırtına gibi esmeye başlamıştı.Skoru 3-2 ye taşıyan Galatasaray ,hakem Medina’ya takıldı.

İngiliz oyuncuların yaptığı kasdi faulleri görmezden gelerek Galatasaray’ı bir şekilde frenlemeyi bildi. İnter maçında sabıkası bu kadar çok olan şaibeli hakemin maça atanması Fenerbahçe’yi son derece tedirgin etti.

Maça az bir zaman kala yapılan bu atama itiraz şansınıda yok etti. Umarız Medina maçta adil bir yönetim sergiler.

kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 01:44:22
Güncelleme :18 Eylül 2007 Salı 02:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?