16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fenerbahçe senfonisi ertelendi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100. yılı etkinlikleri kapsamında, ünlü piyanist Fazıl Say'ın bu akşam Ankara'da vereceği konser, Tunceli'de bir karakola düzenlenen saldırı nedeniyle 2 Temmuz Pazartesi gününe ertelendi. 

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılı etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 21.00'de Ankara Bilkent Odeon'da, ünlü piyanist Fazıl Say tarafından seslendirilecek Fenerbahçe Senfonisi ertelendi" denildi. Tunceli'de yaşanan saldırıdan dolayı Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt başta olmak üzere davetlilerin konsere katılamayacaklarını bildirmeleri üzerine, Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri konseri ileri bir tarihe ertelediği kaydedildi. 


Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bugün Tunceli'de yaşanan elim olay göz önüne alınarak ertelenen konser, yine Ankara'da 2 Temmuz'da gerçekleştirilecektir'' denildi. Açıklamada, davetiyeler ve biletlerin, daha sonra gerçekleştirecek konserde geçerli olacağı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 02:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?