22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fenerbahçe'de şölen hazırlığı

Sarı lacivertlilerin cumartesi akşamı gerçekleştirilecek 100. yıl kutlamasında, Şükrü Saracoğlu’na gelen taraftarlar tarihi geceye tanıklık edecek.

F.BAHÇE’nin 100. yıl kutlamalarının en görkemlisi 9 Haziran’da gerçekleşecek. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki muhteşem gösteriyi izleyenler, tarihi geceye tanıklık edecek. İtalyan şölen tasarımcısı Valerio Festi, yüzlerce dansçı ve gönüllülerin katılacağı ses, müzik ve ışık efektleri ile dolu "Yıldızlar Geçidi"ne imza atacak. Etkinlikler için 2500 atlet, 50 uluslararası ve 100 Türk sanatçı, 600 gönüllü çalışacak. Bu özel şölen için 1000 kostüm hazırlanacak.

100 yıllık Fenerbahçe tarihi sanatsal olarak canlandırılacak. Toplu gösterilerin içeriğinde havai fişek ve su perdelerinden ışıklı görüntüler ortaya çıkacak.

Görsel ziyafet

Helyum balonlar ve resmi geçitlerin gerçekleşeceği ortamda 100. yıl yazıları farklı oluşumlar ile izleyenlere sunulacak. Kombine kart sahipleri şöleni ücretsiz izleyebilecek. Diğer taraftarlar Biletix gişelerinden biletlerini temin edebilecek.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 07:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?