19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fenerbahçe'den umutlu bekleyiş

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin, şampiyonluk şansını Galatasaray maçına bağlı olarak sürdürmesi için mutlaka kazanmak zorunda olduğu karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Kanal 78'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

76 puanla lider Galatasaray sahasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a yenilirse, Trabzonspor deplasmanında kazandığı taktirde şampiyonluk şansı bulunan sarı-lacivertliler, son şansını da değerlendirmek istiyor. Fenerbahçe, geçen hafta Kadıköy'de Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetle ligi ikinci sırada tamamlamayı garantilemişti.

KEZMAN KADRODAN ÇIKARILDI
Fenerbahçe'de bağırsak enfeksiyonu geçiren Kezman'ın, Trabzonspor maçının kadrosuna alınmadığı bildirildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, antrenmana katılmayan Sırp futbolcunun hasta olduğunu bildirdi. Kezman'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Önder ile kaleci Volkan Demirel, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Deniz, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Vederson, tedavileri nedeniyle ülkelerinde bulunan Lugano ve Roberto Carlos maç kadrosunda yer almıyor.

MUTTEMEL 11: Serdar, Gökhan, Yasin, Edu, Uğur, Kazım, Maldonado, Aurelio, Deivid, Alex, Semih.

TRABZONSPOR PRESTİJ PEŞİNDE
Sezon başındaki hedeflerinin uzağında ligi bitirecek olan bordo-mavililer, Fenerbahçe maçına prestij maçı olarak bakıyor.

Karadeniz ekibi, kötü geçirdiği sezonu Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlayarak, bu sezon büyük takımlarla yaptığı maçlar içerisindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Erdinç, Tolga Seyhan, izinli olan Tolga Zengin ve Moawad ile cezası bulunan Tayfun'un Fenerbahçe karşısında takımda yer almayacakları bildirildi.

MUHTEMEL 11: Onur Recep, Musa, Hüseyin, Çağdaş, Mustafa, Ayman, Adnan, Serkan, Barış, Yattara ve Umut.

ntv ajanslar
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 14:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?