17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fenerbahçe’nin prestij maçı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi (D) Grubu’ndaki son maçında bu akşam Manchester United ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe, ilk maçta 6-2 yenildiği rakibini bu akşam yenerek rövanşı almak amacında. Lyon ile birlikte gruptan çıkmayı garantileyen Manchester United, saat 21.45’te başlayacak mücadelede daha çok yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek.

Sparta Prag’ı deplasmanda 1-0 yenerek UEFA Kupası’na katılma hakkını elde eden Fenerbahçe Manchester United maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Hastalığı nedeniyle tedavisi süren ve maça yetiştirilmeye çalışılan Marcio Nobre de takımla antrenmana çıktı. Sakatlıkları bulunan Van Hooijdonk, Kemal ve Deniz’in katılmadığı çalışmada, hafif bir soğuk algınlığı geçiren Serkan da yer almadı.

United Türkiye’de gol yemiyor

Manchester United, Türkiye’de oynadığı son üç maçta gol yemedi. Fenerbahçe ise içerde yaptığı sekiz Şampiyonlar Ligi maçından sadece ikisini kazanabildi.

İki takım bugüne kadar üç kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan ikisini Manchester United, birini Fenerbahçe kazandı.

16 ekim 1996 tarihinde yapılan Şampiyonlar Ligi maçını İstanbul’da 2-0 kazanan İngiliz takımı, 30 ekimdeki rövanşı Old Trafford’da 1-0 kaybetmişti.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe ve Manchester United’ın, bu akşam sahaya şu kadrolarla çıkması bekleniyor:

Fenerbahçe: 34-Rüştü Recber, 19-Önder Turacı, 2-Fabio Luciano, 3-Servet Çetin, 5-Ümit Özat, 7-Mehmet Yozgatlı, 15-Marco Aurelio, 30-Serkan Balcı 10-Tuncay Şanlı; 11-Marcio
Nobre, 20-Alex de Souza

Manchester United: 13-Roy Carroll, 2-Gary Neville, 5-Rio Ferdinand, 27-Mikael Silvestre, 3-Phil Neville, 24-Darren Fletcher, 19-Eric Djemba-Djemba, 18-Paul Scholes, 17-Liam Miller, 14-Alan Smith, 8-Wayne Rooney.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçı İspanyol hakem Arturo Dauden Ibanez yönetecek. Mücadele Star TV’den naklen yayınlanacak.
aa
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 11:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?