17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fenerbahçe’yi güçlü rakipler bekliyor

İstanbul - Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 2, UEFA Kupası’nda ise 3. tur maçlarının kura çekimi yarın İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan 16 takımın birbirleriyle eşleşmeleri TSİ 13.00’te başlayacak kura çekimiyle belirlenecek.

Aynı ülke takımlarının birbirleriyle eşleşemeyeceği kura çekiminde ayrıca her grup birincisi, diğer bir grubun ikincisi ile eşleşecek.

2. turda ilk maçlar grup birincilerinin sahalarında 22-23 Şubat 2005, rövanş maçları ise 8-9 Mart 2005 tarihlerinde yapılacak.

UEFA Kupası’nda ise Fenerbahçe ile bu akşamki maçlar sonrası turu geçmesi durumunda Beşiktaş’ın 3. turdaki rakipleri TSİ 13.45’te başlayacak kura çekimiyle belli olacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarını 3. sırada tamamlayarak, yoluna UEFA Kupası’nda devam etme hakkı kazanan Fenerbahçe, kupanın 2. turunda, UEFA Kupası 2. tur gruplarını 2. sırada tamamlayan takımlardan birisi ile eşleyecek.

UEFA Kupası’nda dün yapılan maçlar sonunda (E) Grubu’nda İspanya’nın Villarreal, (F) Grubu’nda Fransa’nın Auxerre, (G) Grubu’nda Portekiz’in Benfica, (H) Grubu’nda da İspanya’nın Sevilla takımları gruplarında 2. sırada yer alarak, Fenerbahçe’nin olası rakipleri arasına girdi. Diğer 4 takım ise (A), (B), (C) ve (D) gruplarında bu gece yapılacak maçlar sonunda belli olacak.

AA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 14:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?