22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener'de Alex şoku!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yeni sezonun açılış maçını oynayacak olan Fenerbahçe, Alex'ten gelen kötü haberle sarsıldı.

Ya ameliyat, ya dinlenme...

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yeni sezonun açılış maçını oynayacak olan Fenerbahçe, Alex'ten gelen kötü haberle sarsıldı. Sarı - Lacivertli takımın dün akşamki antrenmanına çıkmayan Brezilyalı yıldızın, daha önceki sakatlığının tekrarladığı, yarınki maçta da oynayamayacağı öğrenildi.

AMELİYAT ŞART !..

Lig TV'nin haberine göre Alex'in sık sık tekrarlayan sakatlığının bacağındaki kaslarda olduğu ve ameliyat edilmediği sürece 3- 4 haftada bir ortaya çıkabileceği, dinlendirilerek oynatılabileceği bildirildi.

Fenerbahçe sağlık kurulunun Brezilyalı futbolcuyu Anderlecht maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi. Alex'in oynamaması halinde forvetin arkasında Tümer veya Deivid'in görev yapacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Alex'in oynamayacağı maçlara Önder kaptan çıkacak.

Bu arada Olimpiyat Stadında yarın oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Fenerbahçe maçı için İETT'nin İstanbul'un çeşitli semtlerinden seferler düzenleyeceği açıklandı.

VATAN
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2007 Cuma 15:49:32
Güncelleme :10 Ağustos 2007 Cuma 15:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?