22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener'de beklenmeyen sakatlıklar

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, Sabah ormanda yapılan antrenmanı sol ayağındaki ağrı nedeniyle yarıda bırakan Kezman'dan sonra akşam antrenmanında da Deniz ve Önder sakatlandı.

Arcadia Hotel'in sahasında yapılan akşam idmanında, çift kale maçta önce Deniz, bir pozisyondan sonra sekerek kenara geldi. Bir süre kenarda tedavi olan Deniz, daha sonra otele gitti. Deniz'in ayağına kramp girdiği, durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Maçın sonunda ise ceza alanı içinde ikili mücadelede ayağına darbe alan Önder de sakatlık geçirdi. Saha kenarında tedavisi yapılan ve ayağına buz sarılan Önder, sekerek otele gitti. Önder'in sakatlığının da çok ciddi olmadığı, yarın takımla idmana çıkabileceği kaydedildi. Fenerbahçe'de dün yapılan idmanda sakatlanan Alex ile beraber Antalya kampında sakatlanan oyuncu sayısı 4'e çıktı.

ZICO YÜKLEME YAPIYOR

Kampın ikinci gününde yoğun bir antrenman programı uygulayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, sabah kros, öğleden sonra salonda kondisyon çalışmasından sonra akşam idmanında da koşu ve esnemenin ardından küçük sahada kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Futbolcular, daha sonra tam saha çift kale maç yaptı.

Sakatlığı bulunan Alex, antrenmanda takımdan ayrı bir süre koşu yapıp, otele döndü. Tedavisi süren Selçuk, özel çalışırken, sakatlığı bulunan Kezman ise antrenmana çıkmayarak, tedavi oldu.

Bu arada, Deniz Barış'ın çocukları Tolga ve Josephine de antrenmanı izlediler. Eşi vefat eden Deniz'in çocuklarının ve bakıcılarının da takımla aynı otelde kaldığı öğrenildi.

APPIAH VE MEHMET YOZGATLI YARIN GELİYOR

Ülkesinde bulunan Appiah'ın yarın İtalya üzerinden önce İstanbul'a geleceği, akşam da Antalya'ya geçerek, kampa katılacağı bildirildi. Eşi doğum yaptığı için 2 gün izin alan Mehmet de Almanya'dan gelerek, kampa dahil olacak.
aa
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2007 Cuma 23:37:29
Güncelleme :5 Ocak 2007 Cuma 23:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?