30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fener'de Denizlispor mesaisi başladı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.


Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Teknik Direktör Arthur Zico, sahada oyuncularıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Brezilyalı teknik direktörün toplantıda oyuncularına sert bir şekilde uyarılarda bulunduğu görüldü. Toplantı nedeniyle antrenman yaklaşık yarım saat geç başladı. Sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanda düz koşunun ve istasyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Antrenmana salonda çalıştığı bildirilen Semih ve Deniz ile ülkesine giden Brezilyalı yıldız Roberto Carlos katılmadı. Sakatlığı bulunan Volkan Demirel ise istasyon çalışmasının ardından alt sahada koşu yaptı ve sonra çalışmasını tesislerde sürdürdü.


Bu arada bugün doğum günü olan Uğur Boral için saha kenarına Brezilya usulü kutlama için yumurta ve un getirildi. Çift kale maçın ardından kutlama yapılacağını anlayan Uğur Boral, hemen tesislere girdi.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

İha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 21:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?