22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fener'den 1 milyon $ bağış

'Tüzüğümüzde var' diyerek Mehmetçik Vakfı'na 1 milyon dolar bağışta bulunan Fenerbahçe Yönetimi, taraftarları da katkı yapmaya davet etti.

Bildiri yayınlandı
Fenerbahçe'den taraftarlarına anlamlı çağrı. Kulübün resmi internet sitesinde taraftarlara hitaben, “Fenerbahçeliler sıra bizde” başlığı altında bir duyuru yayınlayan yönetim şu çağrıyı yaptı: “Kulübümüz; terör belası karşısında, vatan için hiç çekinmeden canlarını ortaya koyan kahraman Mehmetçiklerimiz’in geride bıraktığı eş, çocuk ve ailelerine destek olan Mehmetçik Vakfı için başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon dolarla katılmıştır.”

Tüzüğündeki amaç
“Yardım kampanyaları çığ gibi büyümekte, buradan gelen paralar giden canlarımızı geri getirmese de, şehitlerimizin geride bıraktıkları için küçük de olsa bir umut ışığı yakmaktadır. Bu paralar, şehit yakınlarının geçiminde, onların çocuklarının eğitiminde kullanılacaktır. Kuruluş tüzüğünde bile, vatan topraklarını savunma amacını vurgulayan Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun büyük taraftarının böyle bir kampanyada duyarsız kalmayacağı düşüncesindeyiz.”

‘Katkıda bulunalım’
“Bu nedenle tüm taraftarlarımızı, güçlerinin yettiği oranda, Habertürk Televizyonu’nun başlattığı Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyasına katkıda bulunmaya çağırıyoruz. Taraftarlarımız, bu kampanya dahilinde Avea ve Turcell kullanıcısıysa ‘destek’ yazarak 5610’a, Vodafone kullanıcısıysa 5630’a SMS göndererek, 5 YTL bağışta bulunmuş olacaktır. Ayrıca kampanyaya Habertürk Televizyonu’nun 0212 599 82 86 numaralı telefonundan da katkı sağlanabilir” denildi.

Beyonce kapış kapış
100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde 24 Ekim’de bir konser verecek olan Beyonce’un biletlerine büyük ilgi olduğu belirtildi. Saracoğlu Stadı’ndaki konser için taraftarların şimdiden biletlerini almaya başladıkları kaydedildi. Şu ana kadar 10 bin biletin satıldığı, Shakira konserini ise 7 bin biletli seyircinin izlediği belirtildi.

Milli takımlara toplam 10 boksör
ABD’de yapılacak Dünya Büyük Erkekler Boks Şamkpiyonası’na katılacak milli takımda 11 sporcunun 6’sını Fenerbahçeliler oluşturdu. Bu boksörler, 51 kiloda Kadri Kordel, 54’te Hüseyin Dündar, 57’de Yakup Kılıç, 60’ta Onur Şipal, 64’te Önder Şipal ve 69’da Adem Kılıçcı. Danimarka’da dün başlayan Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası’nda da, 50’de Ayşe Taş, 52’de Sümeyra Kaya, 60’ta Gülsüm Tatar ve 75’te Hatice Alıç milli formayla mücadele edecek.

Atletler Anıtkabir’de
Kulübün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Rusya Ultramaraton Birliği ile ortaklaşa düzenlenen 3 bin 500 kilometrelik süper maraton sürüyor. Ankara’ya ulaşan atletler, dün Anıtkabir’i ziyaret edip, Atatürk’ün mozalesine çiçek koydu. Maraton, Konyaspor maçı öncesi Saracoğlu’nda sona erecek.

Fanatik
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 14:58:08
Güncelleme :16 Ekim 2007 Salı 15:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?