16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fener'den Cimbom'a Alex göndermesi

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, ezeli rakipleri Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcuları Alex'e talip olması konusunda, "Ne Tuncay, ne de Alex Galatasaray'a gider. Galatasaray onları alamaz" dedi. 

Cola Turka'nın Swissotel'de gerçekleştirilen yeni imaj kampanyasının tanıtımına katılan Nihat Özdemir, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı yıldızı Alex ile sözleşme yenilenmesi konusunda sorun olup olmadığı şeklindeki soruya Özdemir, "Bizim hiçbir oyuncumuzla mukavele yapma konusunda sıkıntımız yok. Ne bizim Alex'le bu konuda görüşmemiz oldu, ne de Alex'in bir talebi. Sezon sonunda her şey halledilir. Alex bizim önemli bir oyuncumuz ve Türkiye'ye gelmiş en iyi oyunculardan da biri" cevabını verdi. 

Nihat Özdemir, Galatasaray'ın Alex'e talip olması yönünde basında çıkan haberlerle ilgili olarak da, "Bizden ne Tuncay, ne de Alex Galatasaray'a gider. Galatasaray onları alamaz" ifadelerini kullandı. 

UEFA Kupası'nda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yapacakları rövanş maçıyla ilgili de Özdemir, "Bizim için çok önemli bir maç. İlk maçta aldığımız 3-3'lük skor dezavantaj olsa da biz ümitle gideceğiz. İyi oynar ve oyunumuzu da golle süslersek, Hollanda'dan tur atlayıp döneriz" şeklinde konuştu.
ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 01:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert Ali Baykan IP: 212.156.185.xxx Tarih : 21.02.2007 16:06:40
Ben Fanatik galatasaray taraftarı olarak alex'in cimboma gelmesini kesinlikle istemiyorum.Galatasaray eski transferlerine baktıgımızda maliyeti az ama super futbolcular aldı.ribery gibi.elimizde tutamadık o ayrı bir konu.Birde gerest'ten carrusca'ya şans vemesini istiyorum Çünkü iyibir tekniği var...