31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fener'e nokta transferler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, salı günü Avusturya'ya giderek teknik direktör Luis Aragones ile bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. Sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı oteldeki toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

SAVİOLA LİSTEDE
Forveti Semih ve Güiza ikilisinden kuracak olan Aragones, Mateja Kezman'ı gözden çıkardı. Ancak ayağı kırılan Deivid'in 6 ay sahalardan uzak kalacak olması, İspanyol hocayı düşündürüyor. Forvete bir takviye daha yapılmasından yana görüş belirten Aragones'in kafasındaki ismin Saviola olduğu öğrenildi. Real Madrid'in satış listesine koyduğu Arjantinli ünlü golcünün bonservisi 5 milyon euro. Aragones'in, Maldonado için de "Gönderilebilir" raporunu verdiği belirtildi.

ALONSO, SENNA VE MANİCHE'DEN BİRİ F.BAHÇE'YE GELECEK
Aragones'in, başkan Aziz Yıldırım'dan Real Betis takımına giden Mehmet Aurelio'nun yerine yeni bir transfer istediği belirtildi. Başkan Yıldırım'ın da İspanyol hocaya "Merak etme, Aurelio'dan daha iyisini alacağız" garantisini verdiği ifade edildi. Aragones'in yönetime verdiği 3 isim olan Xabi Alonso, Senna ve Maniche ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

ALBERT RİERA SÜRPRİZİ
Aragones'in, sol taraf için de Espanyol formasını giyen Albert Riera'yı istediği belirlendi. Liverpool'un da peşinde olduğu Riera'nın Espanyol ile 2011'e kadar sözleşmesi var ve maliyeti 14 milyon euro. Geçen yıl Bordeaux'dan İspanya ekibine gelen ve 36 lig maçında 4 gol atan Riera için Fener'in 12 milyon önereceği belirtildi. İspanyol radyosu COPE, 26 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilere 'Evet' dediğini açıkladı.

ADAYLAR UFUK CEYLAN VE SERKAN KIRINTILI
Teknik direktör Aragones'in başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı ve yaklaşık 2 saat süren transfer toplantısında kaleci konusunun da gündeme geldiği vurgulandı. Aragones'in, "Volkan kalitesinde bir yerli kaleci daha transfer edilmeli" dediği, yönetimin de Manisaspor'un file bekçisi Ufuk Ceylan ve Ankaragücü'nün başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı için girişimlere başladığı kaydedildi. Bu iki kaleciden Manisasporlu Ufuk'un Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu sızan bilgiler arasında yer alıyor.

FOTOMAÇ
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 16:02:41
Güncelleme :17 Temmuz 2008 Perşembe 16:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?