30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Feneri bırak geri dön!

Marca gazetesi, Juan Villalonga’nın, Avrupa Şampiyonluğu tadan teknik patrona, "Bırak Fenerbahçe’yi hemen gel" teklifinde bulunduğunu iddia etti. 16 Temmuz’da da Aragones’i basına tanıtmayı planladığı yazıldı.

iSPANYOL spor gazetesi Marca, dün manşetinden verdiği haberde, Valencia Kulübü’nün en büyük mali sorumlusu Juan Villalonga’nın, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Luis Aragones’i telefonla arayarak, "Bırak Fenerbahçe’yi hemen gel" teklifinde bulunduğunu iddia etti.

Teklife çok şaşırdı

Haberde, Avusturya’da Fenerbahçe ile kampta olan Luis Aragones’in, Valencia Kulübü’nden gelen teklif karşısında çok şaşırdığı ve etkilendiği ileri sürüldü.

İspanyol temsilcisinde, kulüp başkanı Juan Soler ile 9 Temmuz’da anlaşarak kulüp yönetimini eline alan Villalonga’nın kafasındaki projenin tamamıyla başarılı teknik direktör Luis Aragones’li bir Valencia’dan geçtiği, İspanyol teknik adama 2 yıllık kontrat önerildiği belirtildi. İspanyol gazetesine göre, Luis Aragones’in Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmeye göre istediği zaman ayrılabileceği ve hiçbir tazminat ödeme zorunluluğunun bulunmadığı iddia edilerek, Aragones’in ve Valencia Kulübü’nün avukatlarının konuyu geniş olarak ele aldıkları bildirildi.

16 Temmuz planı

Gazete haberinde, Valencia’nın yeni patronunun, 16 Temmuz’da Aragones’i Valencia’nın yeni teknik direktörü olarak basına tanıtmayı bile planladığı yazıldı.

Bu arada, Valencia’nın daha önceden bir yıllığına teknik direktör olarak anlaştığı Unai Emery’nin durumu, yeni yönetimin gelmesiyle belirsizleşti. Yönetimin, Euro 2008’de Avrupa Şampiyonluğu gururunu yaşayan Luis Aragones’in takıma gelmesi halinde, teknik direktör Emery ile yollarını hemen ayıracağı ifade edildi.

...
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 07:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?