28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Fenerli futbolcular umutlu

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, UEFA Kupası'nda şanslarının sürmesi için Palermo'yu yenmeleri gerektiğini belirterek, "İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak, ama kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu. 

Palermo maçı ile ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulunan kaleci Volkan Demirel, "UEFA Kupası'nda şansımızı devam ettirmek istiyorsak kazanmamız gereken bir maç. Kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle, iyi bir oyunla kazanacağımızı düşünüyorum. Düşündüklerimizi umarım sahaya yansıtırız" dedi. 

'Palermo, deplasmanda iyi sonuçlar alan bir takım, bu bir dezavantaj mı ?' sorusuna kaleci Volkan, "Bu maçın atmosfer konsantrasyonu daha iyi ve daha farklı olacaktır. Her şey yarın sahada belli olacaktır. İki takım da sahaya çıkacak, ama kazanan taraf biz olcağız. Takım olarak buna inanıyoruz" diye konuştu. 

Taraftarlara da çağrıda bulunan kaleci Volkan Demirel, "Taraftarlarımız üstlerine düşen görevi biliyor. Taraftarlarımız 90 dakika bizi desteklerlerse, motive ederlerse Fenerbahçe sahadan galip ayrılacaktır" ifadelerini kullandı. 

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU UĞUR BORAL: 

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp, Palermo'yu yeneceklerini söyledi. 

UEFA Kupası'nda yarın Palermo maçıyla ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu Uğur Boral, Palermo ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti. Uğur Boral, "Çok zorlu bir mücadele olacak. Palermo, İtalya liginin şu an zirvesinde bulunuyor, bu sene çok iyi bir mücadele veriyorlar ve iyi bir performans gösteriyorlar. Palermo'nun ne kadar kaliteli bir takım olduklarının farkındayız ama biz de şu an Türkiye liginin zirvesindeyiz ve kaliteli bir takımız. Kaliteli oyunculardan oluşan bir ekibiz. Palermo'nun deplasmanlarda iyi sonuç alan bir takım olduğunun bilincindeyiz. Rakibimizin özelliklerini biliyoruz ve ona göre oynayacağız. Kendi sahamızda onları yeneceğimizi düşünüyorum. Takımda herkes şu an hazır durumda, sahaya çıkacak olanlar da elinden geleni yapacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır" diye konuştu. 

Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp, Palermo'yu yeneceklerini ifade eden Uğur Boral, "Ben kulübede oturduğum maçlarda bile tribünden etkileniyorum, heyecanlanıyorum. Sahaya çıktığımda da heyecanlanıyorum. Arkamızda her zaman böyle bir gücü hissetmek de insana çok iyi duygular veriyor. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanacağız ve elimizden geleni yapacağız" dedi. 

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU MEHMET YOZGATLI:

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Yozgatlı, hedeflerinin Palermo maçını kazanmak ve UEFA Kupası'nda bir üst tura yükselmek olduğunu söyledi. 

Palermo maçı ile ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mehmet Yozgatlı, UEFA Kupası'nda bir üst tura yükselmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizim için gerçekten zor ve önemli bir karşılaşma. Bütün takım ve taraftar olarak Palermo maçına kilitlendik. Hedefimiz bu maçı kazanmak ve UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak. Palermo, Serie A'nın en iyi takımlarından biri, o yüzden zor olacak ama ben inanıyorum ki taraftarımızın önünde ve kendi sahamızda Palermo'yu evine puansız göndereceğiz" diye konuştu. 

'Zorlu maçlar üst üste geldi. Her maça ayrı ayrı motive olmak futbolcular için bir problem mi ?' sorusu üzerine Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Yozgatlı, "Gerçekten biraz kısmetsizlik oldu. Çünkü Beşiktaş ile oynadık, şimdi Palermo, ardından Trabzonspor, Celta Vigo ve Galatasaray maçlarımız var, gerçekten çok zorlu bir periyod bekliyor bizi. Ama bizim için önemli olan Palermo maçı. Diğer maçları şu an düşünmüyoruz, sadece Palermo maçını düşünüyoruz ve bu maçtan 3 puan almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 23:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?