27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Fenerli kızlar sahada

Fenerbahçe Acıbadem, bugün İtalya’da tarihi bir sınava çıkacak, Avrupa Konfederasyon (CEV) Kupası dörtlü finalinin ilk maçında ev sahibi Asystel Novara ile karşılaşacak

Voleybolda Fenerbahçe Acıbadem’in de yer alacağı CEV Kupası Final-Four’u bugün İtalya’da başlayacak. Dörtlü finalde sarı-lacivertli temsilcimizin yanı sıra İtalya’dan Asystel Novara, Rusya’dan Uralochka NTMK Ekaterinburg ve Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg takımları mücadele edecek.
Fenerbahçe Acıbadem, ilk karşılaşmasını bugün saat 18.00’de ev sahibi Asystel Novara takımıyla oynayacak. İlk günün diğer karşılaşması ise 21.30’da Raben Vilsbiburg ile Ekaterinburg arasında oynanacak. İlk günün galipleri, yarın şampiyonluk için mücadele edecek.

‘Hedefimiz kupayı getirmek’
Büyük bir başarı elde ederek İtalya vizesi alan Fenerbahçe Acıbadem oyuncuları; Avrupa’nın en önemli takımları ile girecekleri mücadele öncesinde umutlu konuşurken, “Çok zor olacağını biliyoruz ancak hedefimiz kupayı Türkiye’ye getirmek. Bu noktaya kadar geldikten sonra bir adım daha atıp adımızı tarihe geçirmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız, tüm gücümüzü sahaya yansıtıp, ülkemize büyük bir gurur yaşatacağız” ifadelerini kullandılar.

Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 01:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?