28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Fenerlilere 'İkametgah Belgesi' sorulacak

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Denizlispor-Fenerbahçe karşılaşması için şehir dışından gelenlere bilet satılmayacağını söyledi.

İpek, kulüp binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor-Fenerbahçe maçının ülke gündemindeki en önemli maçlardan biri olduğunu, takımın bu maçla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladığını belirtti. Herkesin bu maçı beklediğini ifade eden İpek, “Hem de sabırsızlıkla bekliyor. Denizlispor kendi işini kendi görecek kapasitede olduğunu bu maçta gösterecek. Sahadan iyi bir netice ile ayrılarak, nasıl bir takım olduğunu da Türkiye'ye ilan edecek” dedi.

Maçın kadar seyirci unsurunun da önemine işaret eden İpek, ”Fenerbahçe'ye 750 adet bilet verdik. Onlar kendi taraftarını kendisi belirliyor. Bunun dışında Fenerbahçeli seyircilere başka tribünlere girmemesini tavsiye ediyoruz. Zaten bilet satışları kimlikle olacak. Kapı girişlerinde de kimlik uygulaması yapılacak. Bu nedenle tatsız olaylar yaşanmaması için, Fenerbahçeli seyirciler kesinlikle Denizlispor tribünlerine sızmasınlar” diye konuştu.

“Kimliğinde Denizli yazmayanlara bilet verilmeyecek mi?” sorusuna İpek, “Denizli'de ikamet eden ve Denizli'de çalıştığını belgeleyenlere bilet vereceğiz. Şehir dışından gelenlere bilet vermeyeceğiz” yanıtını verdi.

TAKVİYE KUVVET İSTENDİ

Öte yandan Denizli Valisi Gazi Şimşek, yaptığı açıklamada, Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili her türlü güvenlik önleminin alındığını söyledi.

Şimşek, “Kendi imkanlarımızın tamamını kullanıyoruz. İlçelerden de polis ekipleri çağrıldı. Ayrıca çevre illerden de 400 kişilik takviye gelecek. Şehire girişlerde taraftarlar aranacak. Grup hareketini önleyeceğiz” dedi.
aa
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 16:12:06
Güncelleme :12 Mayıs 2006 Cuma 16:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?