30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fernando ve Alex defteri kapandı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Brezilyalı futbolcular Fernando ve Alex ile ilgilenmediklerini söyledi.

Trabzon'da görev yapan eski valilerin Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde bulunan kulüp müzesini ziyareti sırasında basın mensuplarının transferlerle ilgili sorularını yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Görüştükleri oyuncuların bir çoğu ile anlaşma yapıldığını ancak kulüpleri ile bonservis bedelleri konusunda pazarlıkların sürdüğünü kaydeden Hacısalihoğlu, "İstenen bedelleri kabul ediyoruz desek bugün telefon açar yarın bu oyuncular burada olur. Trabzonspor'da bu işten epeyce zarar görür. O nedenle kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmek durumundayız. Trabzonspor'u sevenler biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. Aceleci davranarak yöneticileri yanlış yapmaya sevk etmesinler" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kadroda görmek istediği Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen forvet oyuncusu Fernandao Lucio Costa ve Rapheal Alex ile ilgilenmediklerini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bu oyuncular daha önce Trabzonspor tarafından izlenmiş ve takıma katılması konusunda çalışmalar yapılmıştı. Bu oyuncular yeniden gündeme geldi ve transferleri mümkün mü ? diye soruldu. Trabzonspor'un daha önce Brezilya'da yaptığı çalışmalar nedeni ile maalesef ilişkiler pek iyi yürümemiş. Oyuncuların da Trabzonspor'a sıcak bakmadıkları ve kulüplerinin de aynı görüşte olması nedeniyle Fernandao ve Alex üzerinde ısrar etmenin Trabzonspor menfaatlerine bir fayda sağlamayacağını düşündüğümüzden bu oyuncularla artık ilgilenmiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının büyük bir özen ve hızla sürdürdüklerini ifade eden Hayrettin Hacısalihoğlu, "Aceleci davranarak kulübün menfaatlerine bir zarar gelsin istemiyoruz. Basında yazılanları dikkate alıyoruz ama bunların etkisinde kalarak acele ederek hem yanlış hem de kulübün zarar göreceği hamle yapmak istemiyoruz. Hava tahmin raporu gibi bugünün transferi yarın olmadı gibi gereksiz ve uygun olmayan eleştirileri ve isteklerde bulunmak kulübe zarar verir" şeklinde konuştu.
Öte yandan geçmişte Trabzon'da görev yapan ve Vali Nuri Okutan'ın davetlisi olarak Trabzon'da bulunan 8 valiye ziyaretleri nedeniyle Trabzonspor ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 14:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?