28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

FIFA kararı sonrası Fatih Terim de topun ağzında

FIFA Disiplin Kurulu’nun, Türkiye-İsviçre maçında yaşanan olaylarla ilgili kararı sonrasında Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Ulusoy, Türkiye’ye dönüşte Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile tekrar görüşeceklerini söyledi.

Daha önce yaptıkları görüşmeden sonra, yönetim olarak FIFA’dan çıkacak kararı beklemeyi uygun gördüklerini hatırlatan Ulusoy, "Ön yargılı değilim. Terim ile tekrar görüştükten sonra, milli takım teknik direktörlüğü için yönetim kurulu olarak kararımızı vereceğiz" diye konuştu.

Spor kamuoyunda da Türkiye'nin aldığı ağır cezadan sonra Fatih Terim'in istifa etmesi yönünde baskılar artıyor. Terim, olaylarda sorumluluğu bulunduğu en azından futbolcuları saha içinde sakinleştirip kontrol etmeyi başaramadığı için eleştiriliyor.

Miliyet
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 11:08:18
Güncelleme :8 Şubat 2006 Çarşamba 11:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan gürsoy IP: 85.99.126.xxx Tarih : 8.02.2006 14:26:17
bu herifler bize bu kadar ağır ceza vererek adeta alay edermişcesine türk milletine bu cezayı veriyorlar. bence türkiye bunların bu kararına karşı gerekirse tüm dünyaya ibret olsun diye bir daha avrupa arenasında ve dünya arenasında futbol oynamamalı. kararlılığını göstermeli. başkanı o ülkenin vatandaşı olan ve o ülkenin sınırları içinde bulunan bir kurumdan zaten başka bir şey beklenmez.sözüm kendilerini bilmez spor yazarlarına gelince,onlara diyeceğim kimseyi suçlamasınlar, o maçta herkes bu vatanın bir ferdi olarak aslanlar gibi mücadele etmiştir. hepsinin arkasındayım. ne mutlu türküm diyene.ne mutlu vatanı için her cephede mücadele verene.