16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Figo Mehmet denendi

Galatasaray, Figo Mehmet'i izlemeye aldı...


''Figo Mehmet'' lakaplı Diyarbakırlı genç yetenek Mehmet Kaya, Galatasaray tarafından denemeye alındı.


Diyarbakırspor'un altyapısında top koşturan ve arkadaşları arasında Figo Mehmet olarak anılan 15 yaşındaki genç yetenek Mehmet Kaya, davet edildiği Galatasaray tarafından denemeye alındı.


Mehmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın altyapısında kendini gösterme fırsatı yakaladığını belirterek, heyecanını şöyle anlattı:


''Bölge Milli Takım kampından sonra Galatasaray, beni denemek üzere davet etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çok güzel günler geçirdim. Hocalar beni beğendiler. Ancak gördükleri bazı eksiklerimi gidermem için bana zaman tanıdılar. Bundan sonra Bölge Milli Takım kamplarında da beni izlemeye alacaklarını söyleyerek eksiklerimi gidermemi istediler. Şu anda benden istenenleri yapabilmek için çalışıyorum'' dedi.


Diyarbakırspor'da yeni sezon için teknik direktör Suat Kaya ile görüşülmesine de çok sevindiğini belirten Figo Mehmet, ''Suat hoca gelirse diğer hocalarla birlikte bizlere iyi bir altyapı eğitimi vereceklerine inanıyorum. Çünkü Florya'daki arkadaşlarım onunla yaşadıkları şampiyonlukları anlatıyorlardı'' diye konuştu.

aa
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2007 Pazar 21:02:48
Güncelleme :10 Haziran 2007 Pazar 21:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?