22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fitzel dalga geçti

Malta'nın Çek teknik direktörü Dusan Fitzel, millilerimizle adeta alay etti; "Türkiye, Avrupa'nın Brezilyası. Ama son 4 karşılaşmalarını takip ederek onları çözdüm" dedi..

Malta Teknik Direktörü Dusen Fitzel maçtan sonra yaptığı açıklamada adeta Milli Takımımız ile dalga geçti. Çek teknik adam, "Türkiye, Avrupa'nın Brezilyası. Topu çok seviyorlar ve sürekli topla oynuyorlar. Takım savunmasında sorunları vardı. Son 4 maçlarını izledim ve onları çözdüm. Futbolcularıma 'İlk golü atarsak kaybetmeyiz' demiştim. Çünkü büyük takımların 'Gol yemeyeceğiz' gibi psikolojileri olur. Gol yiyeceklerini düşünmezler. Kalelerinde de golü gördükleri zaman panik içine girerler" dedi. Dusan Fitzel alaycı açıklamasını şöyle bitirdi: "Ama gol attıktan sonra hemen gol yemek beni üzüyor. Futbolcularım beni bir gün kalpten götürecek." Malta'nın ilk golünü atan ve aslen kimyager olan Brian Said ise, "Türkiye maçında puan alarak tarihimizin en yüksek puanına ulaşmak bizim için onurdur. Çünkü Türkiye futbol açısından çok güçlü bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Sabah
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 02:19:46
Güncelleme :10 Eylül 2007 Pazartesi 08:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek IP: 88.252.14.xxx Tarih : 10.09.2007 16:13:06

Hangi cümlesinde dalga gecmiş ben pek anlayamadım."Türkiye maçında puan alarak tarihimizin en yüksek puanına ulaşmak bizim için onurdur. Çünkü Türkiye futbol açısından çok güçlü bir ülkedir" demiş adam.