20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Formanın hakkını verin

Beşiktaş’ın patronu, "Burada büyük hedefler için bulunuyoruz. Hepinizin el ele vererek mücadele etmesini bekliyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli dün antrenör Tayfur Havutçu ve kaleci antrenörü Zafer Öğer ile siyah beyazlı takıma Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk antrenmanını yaptırdı. Siyah beyazlı oyuncularla tanışan Denizli, "Hepimiz burada büyük hedefler için bulunuyoruz. Süper Lig’de ve Avrupa’da takip ettiğim Beşiktaş futbol takımı oyuncuları hem fizik, hem de teknik olarak rakiplerinden çok üstün özelliklere sahipler. Süper Lig’de şampiyonluk yolunda önemli maçlar kazanıldı. Bundan sonra galibiyetlerin seriye dönüşmesi için hepinizin el ele vererek mücadele etmesini bekliyorum" dedi.

Rekorlar kırılmalı

Tüm oyuncuların sorunlarını kendisine doğrudan anlatmasını isteyen Denizli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş tarihinde yönetim ve taraftarlarımız başarılar için kenetlendiler. Profesyonel bir düzen içinde çalışarak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda rakiplerimizle mücadele ederek giydiğimiz formanın hakkını vermeliyiz. Beşiktaş futbol takımı bu yıl Süper Lig’de rekorlar kırmalı. Bireysel olarak tüm oyuncuları tek tek ele aldığımızda hepsinin önemli özellikleri var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz."

Alkışlanacak futbol

Denizli, siyah beyazlı taraftarlara vaadedilen şampiyonluk sözünü yerine getirmek için her maçta futbolcularından ellerinden gelen mücadeleyi göstermelerini isteyerek konuşmasını şöyle tamamladı:

"Her maçı kazanacağız diye bir kural yok. Öncelikle iyi futbol ve bol gollü, seyri alkışlanacak maçlar çıkartmalıyız. Oynayan futbolcular ve izleyen taraftarlar maçlardan keyfi almalı. Beşiktaş duruşunun saha içindeki görüntüsünü tribünlere ve rakiplerimize yansıtmalıyız."

Lüks otellerde kamp yok

BEŞİKTAŞ’ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ayağının tozu ile radikal kararlar aldı. Siyah beyazlı takımın Jean Tigana ve Ertuğrul Sağlam döneminden gelen beş yıldızlı lüks otellerdeki kamp yapma geleneğini iptal ettirdi. Denizli önümüzdeki hafta başkentte yapılacak Gençlerbirliği maçı için yönetim tarafından kamp yapılacak otellerin listesi sunulduğunda, "Beşiktaş kendine yakışır mütevazı küçük bir otelde kalmalı. Kamp için lüks otellere gerek yok" dedi ve kulübün maddi olarak tasarruf etmesini de sağladı.

Sağlık kurulundan rapor istedi

Denizli, ayrıca siyah beyazlı takımın gereksiz hazırlık maçları yapmaması için yönetimi uyarırken, kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren ve Dr. Ayhan Optur’dan tüm oyuncuların sağlık durumları hakkında kapsamlı rapor istedi. Denizli ayrıca alt yapı sorumlusu teknik direktör Mehmet Ekşi ile görüştü. Ekşi ile her hafta koordinasyon toplantısı yapılacak ve alt yapıdan yetişen oyuncular konusunda kapsamlı bir rapor alınacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 12:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?