22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Futbolda 2. sponsor şoku

Vestel firmasının Manisaspor'dan desteğini çekmesinin ardından KC Grup da TFF 2. Lig ekiplerinden Etimesgut Şekerspor'a olan desteğini bırakıyor.

Geçen sezon başında Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım gibi yıldız oyuncuları Etimesgut Şekerspor'a kazandıran KC Grup, takımdan desteğini çekme kararı aldı. KC Grup ve Etimesgut Şekerspor Başkanı Hızır Demir, düzenleyeceği basın toplantısıyla, desteklerini çekeceklerini açıklayacak. KC Grup'un desteğini çekmedeki en büyük etkenin, geçen sezon süren hakem oyunlarının bu sezonda oynanmaya başlaması ve bu duruma Futbol Federasyonu'nun sesini çıkarmaması olduğu belirtildi.

KC Grup'un, ligde oynadıkları 3 maçı da kazanmasına ve lider olmasına rağmen üzerlerine oyunlar oynandığı gerekçesiyle desteklerini çekme kararı aldığı ifade edildi. KC Grup'un verilen sözler nedeniyle, sezon sonuna kadar desteğini sürdüreceği ve sezon sonunda desteğini tamamen bitireceği bildirildi. Etimesgut Şekerspor'un formalarındaki KC Grup reklamlarının da bu haftadan itibaren kaldırılacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2007 Pazartesi 18:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?