18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

G.Antep'te BJK mesaisi

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında Cuma akşamı Beşiktaş'ı konuk edecek olan Gaziantepspor'da çalışmalar hız kesmeden devam ederken, futbolcular kendilerinden emin.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürülen çalışmalarda Kırmızı Siyahlı futbolcuların hırslı oldukları gözlerden kaçmazken, teknik heyeti ise Tabata'nın yokluğu düşündürüyor. Ankaragücü maçında gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düşen Tabata antrenmana katılmazken, teknik direktör Nurullah Sağlam, Tabata'nın eksikliğini hissedeceklerini söyledi. Sağlam, "Tabata kaliteli, sıradışı bir oyuncu. Beşiktaş karşısında sıradışı bir oyuncunun yokluğunda mücadele edeceğiz. Sahadan en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolculardan İlhan Özbay da, Beşiktaş maçı hazırlıklarını çok iyi bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Beşiktaş zorlu bir rakip ama bizde geçen haftayı saymazsak iyi futbol oynuyoruz. İnşallah iyi futbolla kendi saha ve seyircimiz önünde bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. İki takımında hedefleri var, biz bütün maçlarımıza tek maç olarak bakıyoruz ama Beşiktaş da şampiyonluğa oynayan takım. Türkiye kupasında bizim dışarıda kalmamıza sebep oldular, birazda onun vermiş olduğu hırsla daha iyi futbol oynayacağız" dedi.

Yönetim kurulundan tam destek gördüklerini kaydeden İlhan, "Bizde mutlaka hedef vardır, ama biz arkadaşlarımızla bütün maçlara tek tek çıkıp o maçtan üç puanla ayrılmak amacındayız. Zaten her maçı kazandıktan sonra yönetim kurulumuzun da belirlemiş olduğu hedefe ulaşmış olacağız" diye konuştu.

Cuma günü kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Gaziantepspor'un başarılı futbolcusu Murat Ceylan ise, şunları söyledi:  "Çünkü sahada beş haftadır yenilmeyen bir takım vardı. Ankaragücü karşısında çok kötü bir sonuç aldık, tabi ki bu önemli değil. Önümüzde bir Beşiktaş maçı var o maçtan puan veya puanlar alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Gaziantepspor'un gücünü artık herkes çok iyi biliyor, tabi ki bazı maçlarda çok iyi oynayacağız, bazı maçlarda kötü oynayacağız. Kötü oynadığımızda taraftarlarımız ve basınımız bizi yalnız bırakmasın. Bizim bu desteğe çok ihtiyacımız var. İnşallah Beşiktaş maçından da puanlar alıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Murat Ceylan, önlerine uzun vadeli bir hedef koymadıklarını ifade ederek, "Bizim hedefimiz haftalıktır, önümüzde ki maçımız neyse onu hedefleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mesela bu hafta Beşiktaş ile oynayacağız ve bu maçı alıp ondan sonraki haftaya bakacağız. Aslında UEFA'ya gitmek kolay değil, söylenişi de kolay değil ama bizim önümüzde Ankaraspor ve Kayserispor var. Onlarla aramızda üç puanlık sonuç var. Birkaç maç aldığımız takdirde biz de yukarılara doğru çıkabiliyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 12:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?