18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

G.Saray 2. kez sarsıldı!

UEFA Avrupa Ligi’nden elenmenin moral bozukluğu üzerinden atamayan G.Saray, Elano’dan gelen kötü haberle 2. kez sarsıldı.

Önceki gün oynanan Atletico Madrid maçında aldığı darbeye bağlı olarak ayak bileği burkulan Sambacı’nın 2 hafta takımdan uzak kalacağı öğrenildi. Tedavisine maç sonu soyunma odasında başlanan Brezilyalı yıldızın dün yapılan kontroller neticesinde sol ayak bileğinde kısmi yırtık ve zorlanma tespit edildiği açıklandı.

ÖTE yandan aynı maçın ilk yarısında kalça bölgesi adalelerinde zorlanma meydana gelen ancak karşılaşmayı tamamlayan Hakan Balta da dün ayrıntılı bir kontrolden geçirildi. Bu bölgesinde zorlanma tespit edilen Hakan Balta’nın da tedavisine hemen başlanırken, milli oyuncunun Kasımpaşa maçına yetişeceği belirtildi.

Sağ kanada 3 aday

LİGDE yarın oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan G.Saray’da sağ bekte kimin forma giyeceği merak konusu oldu. Sakatlığı yüzünden dünkü idmana katılamayan Uğur Uçar’ın yerine 90 dakikayı çıkartabilecek kondisyonu olmayan Sabri Sarıoğlu’nun şans bulması beklenirken, teknik direktör Frank Rijkaard’ın bu mevki için Neill veya Barış’a da forma verebileceği öğrenildi.

FRANCO’nun hataları bardağı taşırdı

BEŞİKTAŞ derbisinde yediği hatalı gol yüzünden eleştirilen Leo Franco’nun performansı camia içinde tartışılmaya başlandı. A.Madrid maçında yenen ilk golde topu auttan taca atan ve dönen topun gol olmasına malolan Arjantinli, Forlan’ın pozisyonunda da açıyı kapatması gerekirken kalesinde kalmayı tercih edip, G.Saray’ın ipini çeken isim oldu. Rijkaard’ın da önümüzdeki maçlarda Ufuk Ceylan’a şans vermesi gündeme geldi.

Doktorlara ‘sus’ emri

ZİRAAT Türkiye Kupası’nın ardından UEFA Avrupa Ligi’ne de erken havlu atan G.Saray’da yönetim ’sıkıyönetim’ ilan etti. Kulüp içinden basına bilgi sızdırılmaması için yoğun uğraş veren sarı-kırmızı yöneticiler, özellikle kulüp doktorlarını sakatlıklarla ilgili medyaya rapor vermemeleri için oldukça ciddi bir biçimde uyardı.

G.SARAY artık sakat futbolcuların son durumlarını sadece resmi siteden açıklayacak.

KEYİFLERİ BOZMAK YOK

Dizinde ağrıları olan Uğur Uçar dinlendirilirken, Milan Baros, Kewell ve Gökhan Zan takımdan ayrı çalıştı.

.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 15:35:19
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 15:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?